ATK blazing sky F1 Pro Max vs ATK blazing sky X1 Pro Max vs Razer V3 HyperSpeed

Ace8Sad

Femtopat
Daha fazla  
Bunlardan hangisini önerirsiniz? Palm tutuyorum. Aslında kafanda F1 vardı fakat hem F1 hem de X1'in kronik sorunlarının olduğunu görüp v3'e baktım. Sizce ne alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce Asus Rog Gladius 1, Razer Deathadder V2, Razer Basilisk V2, Glorious Model I2, Glorious Model D2 Pro kullandım. Şu an ATK BLAZİNG SKY X1 PRO MAX kullanıyorum. Skatez olarak da Xraypad Jade Dot skatezleri taktım. YouTube'da Swarcow incelemesindeki ayarları da uyguladım, öneririm. Jilet keskinliğinde yansıyor hareketler ve sabun kayganlığı elde ettim. Kronik sorunlar F1 modelinde yaygın diye biliyorum. X1 kasaları daha kaslı. Oyun kaydım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

El ölçüleriniz nedir? Bir de F1 ve X1 simetrik ürünler DeathAdder V3 ise ergonomik tasarımlı.
16-17.30 arası uzunluk 8-8.30 arası genişlik

“X1 için herkes bağlantı kopma sorunundan bahsetmiş kronik bir durum varmış ve yazılımı hiç stabil çalışmıyomuş x1 ve f1 in” internette böyle bir yazı gördüm sizce doğru mu

El ölçüleriniz nedir? Bir de F1 ve X1 simetrik ürünler DeathAdder V3 ise ergonomik tasarımlı.
Hocam benim dediğim hyperspeed v3 deathadder değil ama ona da bakarım önerirseniz

16-17.30 arası uzunluk 8-8.30 arası genişlik.

“X1 için herkes bağlantı kopma sorunundan bahsetmiş kronik bir durum varmış ve yazılımı hiç stabil çalışmıyormuş X1 ve F1 in” internette böyle bir yazı gördüm sizce doğru mu?

Hocam benim dediğim HyperSpeed V3 DeathAdder değil ama ona da bakarım önerirseniz.

DeathAdder versiyonu ergo tutuş benim elim 17x9 biraz büyük gelmişti kavramada zorluk çektim. Siz Viper V3 hyperseed modelinden mi bahsediyosunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı