QC: Quality Control yani Kalite kontrol, bu üründe düşük fiyata yüksek özellik sunduğu için, bir yerden eksiği olması gerekiyordu zaten ve olmuş da.
Bazı kişiler dongle ile kullandığın da takılma yapmış. (dongle sebebiyle)
Bazı kişilere de gıcırdama sorunlu vb. gelmiş.
Size de gelecek diye bir kural yok ama ben olsam almam.
Sora v2'nin falan stoğunu beklerim.
Hocam sora v2 nin sensörü 3395 . Bunun ise 3950. O yüzden Soradan vazgeçtim
Ama eğer 3950 sensörlü Büyük olmayan başka bir fare öneriniz varsa onu alayim.
Hocam sora v2 nin sensörü 3395 . Bunun ise 3950. O yüzden Soradan vazgeçtim
Ama eğer 3950 sensörlü Büyük olmayan başka bir fare öneriniz varsa onu alayim.
Wraith Esports için yazılan 'Wraith Esports ATK F1 Pro Donma Sorununa Rağmen İade Yapılmıyor.' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Wraith Esports hak...
Wraith Esports için yazılan 'Wraith Esports Vgn ATK Blazing F1 Pro Arızalı 8 K Dongle' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Wraith Esports hakkında şi...
Wraith Esports için yazılan 'Wraith Esports Wraith Ayıplı/kusurlu Ürünün İadesini Veya Değişimini Reddediyor.' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Wr...
www.sikayetvar.com
Mouse koleksiyoncusu @599108 hocamdan cevap beklemek lazım
Hocam garanti olsun dersen stok durumlarını bilmiyorum ama Sora V2, Atlantis, Atlantis mini veya beastx mini uygun olur illede 3950 sensör istiyorsan F1 Pro Max al geç %50 şansın var.
Wraith Esports için yazılan 'Wraith Esports ATK F1 Pro Donma Sorununa Rağmen İade Yapılmıyor.' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Wraith Esports hak...
Wraith Esports için yazılan 'Wraith Esports Vgn ATK Blazing F1 Pro Arızalı 8 K Dongle' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Wraith Esports hakkında şi...
Wraith Esports için yazılan 'Wraith Esports Wraith Ayıplı/kusurlu Ürünün İadesini Veya Değişimini Reddediyor.' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Wr...
www.sikayetvar.com
Mouse koleksiyoncusu @599108 hocamdan cevap beklemek lazım
Vay arkadaş baya kişi dongle takılma sorunu yaşamış. Yok olmaz vazgeçtim bundan. E kaldık ortada hadi bakalım ne alacaz şimdi ? Sora v2'nin sensörünü beğenmedim geçelim onu. Razer aşırı pahalı ve büyük. Beast x max o da büyük fakat bir tık daha ucuz. Sanırım beast x max alacam mecburen. Başka alternatif yok mu hocam