ATK Blazing Sky F1 Ultimate alınır mı?

Direk eşleştirmeleri yaparak kullandım. Firmware zaten günceldi. Belki ilk partilerde ki sorunu 2. partilerde güncelleyerek düzeltmişlerdir.
hocam bir uygulama indirdinmi linkini vs. atarmısın yada site linkini

Direk eşleştirmeleri yaparak kullandım. Firmware zaten günceldi. Belki ilk partilerde ki sorunu 2. partilerde güncelleyerek düzeltmişlerdir.

ATK Hub web sitesinden yaptım. İstersen Windows uygulamasını kurarakta yapabilirsin. Web uygulamasını yazdım.

Hocam F1 pro aldım kullandım 2 hafta falan sallayınca içinden bir ses geliyor fakat mousenin ortasını hafif bastırınca ses gidiyor bir sıkıntı mıdır endişelenmem gerek mi? Her konuda sizi görüyorum nerdeyse bir bilginiz vardır umarım.
@599108

Herhangi bir video kaydı atma sansiniz var mı? Orta yer dediginiz scroll mu? Eger scroll ise, sesin oradan gelip gelmedigini kontrol edin. Eger scroll degil govdeden bahsediyorsaniz, mouse hafif esnemis olabilir. Rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edin.

Hocam dediğiniz gibi gövde kısmı scrollu bastırıp sallayınca da ses geliyor çünkü gövde kısmını hafif bastırınca ses gelmiyor müsait olduğumda video kaydı atarım.

Hocam dediğiniz gibi gövde kısmı scrollu bastırıp sallayınca da ses geliyor çünkü gövde kısmını hafif bastırınca ses gelmiyor müsait olduğumda video kaydı atarım.

Kullanışı engelleyen bir durum değil hocam gereksiz bir olay

Yani mousenin click kısmının en başında böyle gövde kısmı olan bir yere bastırınca ses gidiyo performansta sıkıntısı yoksa beni rahatsız etmez zaten bunun için iade başvurusunda bulunmayım o zaman değil mi

Bence ugrasmayin, iade olmasi açıkçası zor cok cok rahatsız edici bir durum değil ise. Kullanmaya devam edin.

bencede hocam gerek yok iade zor oluyor wraitin kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…