Sıkıntı çıkardı mı bende alıcam X1 SEtm bro
Sıkıntı çıkardı mı bende alıcam X1 SEtm bro
çek direkt dinleme bunlarıSıkıntı çıkardı mı bende alıcam X1 SE
kanka bende arada sol tik basmiyor bi sebebi var mi direkt musteri hizmetlerini mi ariyimX1 SE kullanıyorum memnunum.
Bende de oluyor, adam önümde bakışıyoruz saliseler sonra geri geliyor.kanka bende arada sol tik basmiyor bi sebebi var mi direkt musteri hizmetlerini mi ariyim
Bu mouse alınır mı? Hz muhabbeti varmış. O ne oluyor tam olarak?
bro z1 pro max kullanıyorum hatta bunu almadan önce razer essential almıstım sensor bozuk cıktı iade ettim bunu aldım sensor on numara, hafif, mouse iyi kayıyo, skatezler iyi ama şöyle mouse sol tıkının en ön uç kısmını düşün oradan bastırırsan plasik esniyor takur tukur ses geliyor ha normal kullanımda bi sorun yok bende ilk aldığımda dedim lan iade mi etsem acaba fln baktım mouse on numara kim uğraşıcak aw öyle kullanıyorum ha çok takıntılıyım sorunsuz istiyorum diyosan alma ama almazsan başka alıcak mouse yok sana kalmıs net alınır yani bana goreHala kullanıyor musunuz? Nasıl, problemi var mı? Herkes problemleri hakkında konuşuyor. Almak istiyorum hem iade konusu hem sıkıntıları kafamı kurcalıyor, başka güzel mouse da yok.
herşeye bu kadar kafanı takma guzel duruyosa al geç düşünme şöyle şeyleriHala kullanıyor musunuz? Nasıl, problemi var mı? Herkes problemleri hakkında konuşuyor. Almak istiyorum hem iade konusu hem sıkıntıları kafamı kurcalıyor, başka güzel mouse da yok.
Bro Z1 Pro Max kullanıyorum hatta bunu almadan önce Razer Essential almıstım sensor bozuk cıktı iade ettim bunu aldım sensor on numara, hafif, mouse iyi kayıyor, skatezler iyi ama şöyle mouse sol tıkının en ön uç kısmını düşün oradan bastırırsan plasik esniyor takur tukur ses geliyor ha normal kullanımda bir sorun yok bende ilk aldığımda dedim lan iade mi etsem acaba falan baktım mouse on numara kim uğraşacak aw öyle kullanıyorum ha çok takıntılıyım sorunsuz istiyorum diyorsan alma ama almazsan başka alacak mouse yok sana kalmıs net alınır yani bana gore.
H
Her şeye bu kadar kafanı takma guzel duruyorsa al geç düşünme şöyle şeyleri.
Bronu gorucem ben senin biraz kullan hele.
Sanki sana alıyor adam fareyi.
Yok ya hoşuma gitmedi X1 SE aldım bro.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.