ATK blazing X1 Pro çalışmıyor

hakanastily

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B650M-K, R5 7500F, Galax RTX4070 SUPER, Xpg Lancer 5600 MHZ 1x16GB Ram
Merhaba, öğlen 11 civari farem çalışıyordu fakat sarjı azdı. Şimdi geldim ve baktım mouse ışığı kapanmış. Sarjı bitmiştir dedim sarja taktım. Şarjda olsa dahi ışık yanmıyor. PC'ye kablolu bağlıyorum uygulamadab unknown device diyor 5 dakikadır falan şarjda fakat hiçbir şekilde çalışmıyor şu anlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
mouse atk v hub vesayra görüyo ama hiçbir türlü çalışmıyor bağlamaya çalıştığım zaman (The device is currently dormant, please move the mouse to wake it up) die yazı çıkıyo uıyku modunda gözüküyo ama hiçbir türlü düzeltemedim

Dosya Ekleri

• 937816ac-ffbf-4711-a459-95b4a6c133f9.jpg
    937816ac-ffbf-4711-a459-95b4a6c133f9.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 47
  • ..jpg
    ..jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 50
Reis sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayanlar içinde açıklayayım burada bulunsun atk gear ın sitesine girip görselde gösterdiğim şekilde ilk sayfadan 3 seçenek arasından 2. seçeneğe girip ordan mouselar kısmından kendi mouse unuzu seçip güncel olan sürümü yüklüyosunuz yükledikten sonra da işlemi hangi uuglumadan yapıcaksanız o uygulamaya girip ayarlar kısmından firmware tool kısmına girip o yüklediğinz dosyayı ordan açarak güncelliyosunuz benim sorunum güncelledikten sonra çözüldü.

1.jpg 2.jpg 3.jpeg
ister atk hub 3.0 web sitesinden ister atk hub 3.0 ın windows uygulamasından yada eski sürümünün web versiyonu hariç atk v hub uygulamasından yapabilirsiniz.

Reis sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayanlar içinde açıklayayım burada bulunsun atk gear ın sitesine girip görselde gösterdiğim şekilde ilk sayfadan 3 seçenek arasından 2. seçeneğe girip ordan mouselar kısmından kendi mouse unuzu seçip güncel olan sürümü yüklüyosunuz yükledikten sonra da işlemi hangi uuglumadan yapıcaksanız o uygulamaya girip ayarlar kısmından firmware tool kısmına girip o yüklediğinz dosyayı ordan açarak güncelliyosunuz benim sorunum güncelledikten sonra çözüldü.

Eki Görüntüle 2554413Eki Görüntüle 2554414Eki Görüntüle 2554415
ister atk hub 3.0 web sitesinden ister atk hub 3.0 ın windows uygulamasından yada eski sürümünün web versiyonu hariç atk v hub uygulamasından yapabilirsiniz.
kral adamsin

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı