ATK Dragonfly A9 Plus alınır mı?
Alınır bence, güncel revize edilmiş versiyonunda sorun yok diye biliyorum düz A9 modelini denedim sorunsuzdu.
Alınmaz, alınmaaz. Ürünü denemek yetmiyor kullanmak lazım. Her şeyi problemli ürünün. Alan memnun olabilir ama 10 kişiden 6'sı problem yaşıyor üründe. Daha iyileri var.
Ne problemi yaşıyor? Anlatsana bahset biz de bilelim. 7-8 ay önce ilk çıktığı zamanda driver güncellemeyen insanlar sorunlu ilan etti şu anki versiyon zaten güncel halde geliyor.
Diyelim sağlam ürün L7 air gibi bir nimet varken alınmaz.Ne problemi yaşıyor? Anlatsana bahset biz de bilelim. 7-8 ay önce ilk çıktığı zamanda driver güncellemeyen insanlar sorunlu ilan etti şu anki versiyon zaten güncel halde geliyor.
![]()
Machenike L7 Air Tri-Mode 4K Beyaz Gaming Mouse | GANK
Machenike L7 Air Tri-Mode 4K beyaz gaming mouse, 4K çözünürlük desteği ve tri-mode bağlantı özellikleriyle oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunar. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!gank.com.tr
L7 Air'da stok bekleyin. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta yenilenecek diye biliyorum. Kodla beraber çok uyguna geliyor.
@Michael_Kaiser Hocam daha bilgili. Onun linkini attım size.
Tahmin ettiğim gibi aylar önce olan qc problemleri ve driver sorunlarını güncelde olmadığı halde öyle sanıyorsun.
Diyelim sağlam ürün L7 Air gibi bir nimet varken alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.