ATK Dragonfly A9 Plus alınır mı?

Darmoshark V2 daha iyi bir seçenek olmaz mı?

Aralarında 700 lira var.

Monitörüm 4K değil sorun yaratır mı

Sorun olaccağını sanmam

Monitörüm 4K değil sorun yaratır mı bir de Darmoshark'ı seçme sebebiniz ne evet mcu su daha iyi ama herkes kalite olarak ATK'yı diyor bunlarda işçilik tutarsız bazısına iyi gelirken bazısına kötü geliyor vs durumları var

ATK'da kaplama var evet ama Darmoshark'ın malzeme kalitesi de kötü değildir. Ben olsam donanımı seçerdim malzemeden o kadar da eksiği yoktur bence

A9'un yani ATK'nın yazılımı piyasanın en iyisi bana göre.

Yazılımının iyi olmasının sebebini merak ettim. Ne özelliği var yani?

Aralarında 700 lira var.

Sorun olaccağını sanmam.

ATK'da kaplama var evet ama Darmoshark'ın malzeme kalitesi de kötü değildir. Ben olsam donanımı seçerdim malzemeden o kadar da eksiği yoktur bence.

Meyergaming de darmo shark M3 Pro 1750 lira V2 2000 liraya denk geliyor. Hangi ürünler arasında 700 lira var?

Ne özelliği olduğu değil, yazılımına bu kadar değer ve ilgi gösteren bir firma nadirdir. Videolarını izleyebilirsiniz.

Neden iyi olduğu konusunda internette baktım ama bir video veya siteyle karşılaşmadım. Aslında basit bir soru yani ilgi gösterdiği kanısına niye vardınız? Tercih edilme sebebi nedir?

Mouse'un firmware güncellemesini kolayca uygulama üzerinden yapabiliyorsunuz; yeni bir güncelleme geldiğinde kontrol edebilir, uygulama da sizi otomatik olarak haberdar ediyor. Uygulamanın temasını, arka plan resmini, saydamlığını ve rengini istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra uygulama, masaüstü arka planınızı Wallpaper Engine benzeri hareketli hale getirebiliyor. Sensör için firmanın kendine özgü bir performans ayarı da mevcut. Klavye ve mouse'unuz (ATK diyelim) aynı uygulama üzerinden yönetebiliyorsunuz, ayrı ayrı sürücü yüklemenize gerek kalmıyor. "Mouse ürettik, bir sürücü yapalım, bitsin gitsin" tarzında bir firma değil; hem uygulamaya hem de mouse'a güncellemeler getiriyorlar. Bu fiyata bu özelliklere sahip olmak gerçekten değerli. Fazla uzun olmaması açısından bu bilgilerin yeterli olduğunu düşünüyorum, hâlâ sorun olursa sorabilirsin.

Farenin Firmware güncellemesini kolayca uygulama üzerinden yapabiliyorsunuz; yeni bir güncelleme geldiğinde kontrol edebilir, uygulama da sizi otomatik olarak haberdar ediyor. Uygulamanın temasını, arka plan resmini, saydamlığını ve rengini istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra uygulama, masaüstü arka planınızı Wallpaper Engine benzeri hareketli hale getirebiliyor. Sensör için firmanın kendine özgü bir performans ayarı da mevcut. Klavye ve Mouse'unuz (ATK diyelim) aynı uygulama üzerinden yönetebiliyorsunuz, ayrı ayrı sürücü yüklemenize gerek kalmıyor. "mouse ürettik, bir sürücü yapalım, bitsin gitsin" tarzında bir firma değil; hem uygulamaya hem de fareye güncellemeler getiriyorlar. Bu fiyata bu özelliklere sahip olmak gerçekten değerli. Fazla uzun olmaması açısından bu bilgilerin yeterli olduğunu düşünüyorum, hâlâ sorun olursa sorabilirsin.

İlginiz ve detaylı açıklamanız için teşekkür ederim. Yeterince açıklayıcı oldu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı