ATK Dragonfly A9 Plus için F/P mouse pad önerisi

• Konuyu başlatan fresq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 74
Bütçe
300

fresq

Yoctopat
Daha fazla  
Kendime ATK Dragonfly A9 Plus aldım ve mouse padde kullanmaya çalıştığımda tepki vermiyor. Yazılımından LOD Silent Height parametresini 2mm'ye çektiğim zaman kullanabiliyorum ama tekrardan takılmalara neden oluyor. Mouse pad harici yüzeyde sorunsuz çalışıyor, sorunun mouse pad olduğunu düşünüyorum. O nedenle sorunumu çözecek fiyat performans bir mouse pad önerisi lazım. Sorunun fareden kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız nedenini açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
A9 Plus bende de var. Mousepad seçen bir fare anladığım kadarıyla.
Steelseries QCK'da düzgün çalışıyor, Klasse Classic'de dediğiniz gibi takılıyor. Elimde başka mousepad yok.
Wraith geçen yıl kasım ortasında indirim yapmış gibi, belki tekrar yapar diye bekliyorum, Wraith Studio Jungle Maze Deskmat alıp deneyeceğim.

A9 Plus bende de var. Mousepad seçen bir fare anladığım kadarıyla.
Steelseries QCK'da düzgün çalışıyor, Klasse Classic'de dediğiniz gibi takılıyor. Elimde başka mousepad yok.
Wraith geçen yıl kasım ortasında indirim yapmış gibi, belki tekrar yapar diye bekliyorum, Wraith Studio Jungle Maze Deskmat alıp deneyeceğim.
Çok sinir bozucu bir şey mousepadimin kiriylemi alakalı diye düşümdüm temiz yeriyle denedim gene olmadı ama yine de ben temizledim kuruyunca tekrar deneyeceğim birde mouse pad in üzerindeyken tak çıkar yapıp denemeyi planlıyorum sanırsa rekalibre oluyormuş gördüğüm kadarıyla ama emin değilim deneyince cevap yazarım.

Çok sinir bozucu bir şey mousepadimin kiriylemi alakalı diye düşümdüm temiz yeriyle denedim gene olmadı ama yine de ben temizledim kuruyunca tekrar deneyeceğim birde mouse pad in üzerindeyken tak çıkar yapıp denemeyi planlıyorum sanırsa rekalibre oluyormuş gördüğüm kadarıyla ama emin değilim deneyince cevap yazarım.
Elimde a9 plus dışında 8 iyi sensörlü fare, 2 tane de ofis faresi var, hepsi çalışıyor bu klasse classic'de sorunsuz. Ne hikmetse A9 Plus beğenmiyor mousepad'i. Tek beğendiği Steelseries QCK medium şuan, bakalım Wraith Deskmat'ı beğenecek mi.

JamesDonkey jd450 bakabilirsiniz.

Elimde a9 plus dışında 8 iyi sensörlü fare, 2 tane de ofis faresi var, hepsi çalışıyor bu klasse classic'de sorunsuz. Ne hikmetse A9 Plus beğenmiyor mousepad'i. Tek beğendiği Steelseries QCK medium şuan, bakalım Wraith Deskmat'ı beğenecek mi.
Mousepad i kuruttum denedim ve tak çıkarda yaptım mousepad üzerinde değişiklik yok malesef ki yeni bir mousepad alana kadar mousepadsiz kullanmak zorundayım ama yinede yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı