ATK Dragonfly A9 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan pAww
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 208
Bütçe
2000-2500
O zaman bunu tercih edin.

Beken var bu bütçe için düşük. İlla Wraith olmazsa o fiyata Realtek var. İlla Wraith olacaksa da bütçe var zaten. Nordic alınabilir direkt.

Beken var bu bütçe için düşük. İlla Wraith olmazsa o fiyata Realtek var. İlla Wraith olacaksa da bütçe var zaten. Nordic alınabilir direkt.

Malzeme kalitesi iyi diye attım bütçe çıkarsa Darmoshark M3S daha iyi olur zaten.

8000 Hz'den 1000 hze düşmek ne kadar mantıklı? ATK A9 Pro ile arasında 300 TL var sensörleri aynı zaten. Darmosharkdanda mümkün mertebe uzak durmanızı tavisye ediyorum m3s kullanıcısı olarak.

Hz'nin hiçbir önemi yok. Sensörleri de aynı değil. Darmonun daha iyi. Ve sendeki model zaten çok iyi değil. Özellikle ilk çıktığı zamanlarda aldıysan sorunlarla karsılasman muhtemel.

8000 Hz'den 1000 hze düşmek ne kadar mantıklı? ATK A9 Pro ile arasında 300 TL var sensörleri aynı zaten. Darmosharkdanda mümkün mertebe uzak durmanızı tavisye ediyorum m3s kullanıcısı olarak.

8000 Hz sadece pil yiyor gereksiz bir özellik bence.

Hz'nin hiçbir önemi yok. Sensörleri de aynı değil. Darmonun daha iyi. Ve sendeki model zaten çok iyi değil. Özellikle ilk çıktığı zamanlarda aldıysan sorunlarla karsılasman muhtmeel.

2024 yazında aldım 1 yılı geçmeden pil problemi ile karsılastım sadece tek yasayanda ben değilim ayrıca bu problemi. ATK A9 Pro paw 3395 kullanıyor Helios 2 1000 Hz de. Garantisi devam eden bir farede 1 saatte pilinin bitmesini istiyorsa arkadas tercih edebilir.

@pAww bu arada neden illa Wraith diyorsun bilmiyorum. Ama demezsen daha iyi modeller mevcut belirteyim.

2024 yazında aldım 1 yılı geçmeden pil problemi ile karsılastım sadece tek yasayanda ben değilim ayrıca bu problemi. ATK A9 Pro paw 3395 kullanıyor Helios 2 1000 Hz de. Garantisi devam eden bir farede 1 saatte pilinin bitmesini istiyorsa arkadas tercih edebilir.

Yaşadığın sorun o modelde aldığın zamana göre normal. Aynı şeyi arkadaşım da yaşadı. Fakat aynı modeller değil bunlar. Neden genelleme yaptığını anlayamadım. Bir modelde sorun var diye tüm marka kötülenmez.

@pAww bu arada neden illa Wraith diyorsun bilmiyorum. Ama demezsen daha iyi modeller mevcut belirteyim.

Yaşadığın sorun o modelde aldığın zamana göre normal. Aynı şeyi arkadaşım da yaşadı. Fakat aynı modeller değil bunlar. Neden genelleme yaptığını anlayamadım. Bir modelde sorun var diye tüm marka kötülenmez.

M3s Max'e laf atmadim zaten. M3s özelinde konusuyorum m3s Max hakkında fikrim yok. Darmoshark markasınıda kötülemiyorum ayrıca faremden pil problemi yaşanıncaya kadar memnundum.

Wraith almamın sebebi bu zamana kadar neredeyse popüler olan tüm mouse markalarını denedim (Logitech, Zowie, Razer, SteelSeries) ama hiç Wraith'den mouse almadım denemek istiyorum mouseleri güzel mi diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı