ATK Dragonfly A9 Pro alınır mı?

DrAzE

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir mouse bakıyorum. Etrafta çok seçenek var, gelen geçen farklı mouse öneriyor. Oyun için uygun bir mouse olsun, uzun süre kullanım için iyi olsun, yeterli yani 5 sene falan götürsün. Bu akşam muhtemelen alacağım. İyi olduğundan emin olmadığınız ve neden iyi olduğunu açıklayamadığınız mouseler önermeyin.

Merhaba, bir süredir mouse bakıyorum. Etrafta çok seçenek var, gelen geçen farklı mouse öneriyor. Oyun için uygun bir mouse olsun, uzun süre kullanım için iyi olsun, yeterli yani 5 sene falan götürsün. Bu akşam muhtemelen alacağım. İyi olduğundan emin olmadığınız ve neden iyi olduğunu açıklayamadığınız mouseler önermeyin.

Bütçeniz nedir?

MCU olarak rakiplerine göre iyi degil, Pixart PAR2862 MCU kullanıyor güçlüde olsa verimlilik konusunda berbat. Malzeme kalitesi ve coating olarakta rakiplerine gore vasat. Bu model daha iyi olur.

Hocam şuanda kendisiyle yazıyorum ve gayet iyi. Full 8K da kullanmama rağmen 2 günde şarjı anca %88 oldu. Sensörü güzel, şarjı uzun gidiyor, yani kısaca G pro superlight ın ucuz versiyonu gibi bişey. Alınır.

MCU olarak rakiplerine göre iyi degil, Pixart PAR2862 MCU kullanıyor güçlüde olsa verimlilik konusunda berbat. Malzeme kalitesi ve coating olarakta rakiplerine gore vasat. Bu model daha iyi olur.

Dongle ile birlikte 2500 TL'ye geliyor. O da en fazla 4k Hz.

Dongle ile birlikte 2500 TL'ye geliyor. O da en fazla 4k Hz.

4K Hz ile 8K Hz arasinda hissedilecek bir fark yok. Olsa bile ikiside bataryayı sömüren teknolojiler. 1K Hz gayet yeterli her konu için. Gayet iyi bir mouse. Konu sahibi ayrıca zorlasa bile 2200 TL'ye zor ciktigini soylemis gelip 2700-2800 TL olan bir mouse atıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı