ATK Dragonfly A9 Pro alınır mı?

4K Hz ile 8K Hz arasinda hissedilecek bir fark yok. Olsa bile ikisi de bataryayı sömüren teknolojiler. 1K Hz gayet yeterli her konu için. Gayet iyi bir mouse. Konu sahibi ayrıca zorlasa bile 2200 TL'ye zor ciktigini soylemis gelip 2700-2800 TL olan bir mouse atıyorsun.

Hocam yazılım olarak üzmez değil mi fazla alakam yok ama bu markayı ilk defa duyuyorum

Dediğim gibi 5 sene civarı götürür değil mi?

Bir de son olarak eğer ileride dongle alırsam Bluetooth olmadan bağlantı kuruluyor mu? Bilgisayarımda Bluetooth yok aparat alma durumunda kalırım.

4K Hz ile 8K Hz arasinda hissedilecek bir fark yok. Olsa bile ikiside bataryayı sömüren teknolojiler. 1K Hz gayet yeterli her konu için. Gayet iyi bir mouse. Konu sahibi ayrıca zorlasa bile 2200 TL'ye zor ciktigini soylemis gelip 2700-2800 TL olan bir mouse atıyorsun.
Sizin önerinize alternatif olarak attım, ileride gelişen teknolojiyle beraber 8k Hz rahat bir şekilde kullanılacaktır, konu sahibine gereksiz yere 2/3 yılda bir mouse değiştirtmeyelim.

Hocam yazılım olarak üzmez değil mi fazla alakam yok ama bu markayı ilk defa duyuyorum.

Bir de son olarak eğer ileride dongle alırsam Bluetooth olmadan bağlantı kuruluyor mu? Bilgisayarımda Bluetooth yok aparat alma durumunda kalırım.

Dongle kutudan çıkıyor zaten. Bluetooth ile işiniz yok, merak etmeyin.

Dongle kutudan çıkıyor zaten. Bluetooth ile işiniz yok, merak etmeyin.

Sağ tarafta dongle satışı indirimli yazıyor ve kutuda var olduğu hakkında bilgi verilmemiş emin misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (20).png
    Ekran Görüntüsü (20).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 20
Sizin önerinize alternatif olarak attım, ileride gelişen teknolojiyle beraber 8k Hz rahat bir şekilde kullanılacaktır, konu sahibine gereksiz yere 2/3 yılda bir mouse değiştirtmeyelim.

Bu mouse ilede alakalı bir durum. Deathadder V3 Hyperspeed dedigin mouse stabil CPI veremiyor daha. A5 Pro Max daha mantıklı, 4K dongle ayrı alınsa bile daha uyguna geliyor zaten.

xcount1600w_small.jpg

Sağ tarafta dongle satışı indirimli yazıyor ve kutuda var olduğu hakkında bilgi verilmemiş emin misiniz?

4K dongle kutuda yok, kucuk 1K Hz USB dongle geliyor kutudan.

Bu mouse ile de alakalı bir durum. DeathAdder V3 HyperSpeed dedigin mouse stabil CPI veremiyor daha. A5 Pro Max daha mantıklı, 4K dongle ayrı alınsa bile daha uyguna geliyor zaten.

Eki Görüntüle 2632093

Anladım hocam.

Hocam yazılım olarak üzmez değil mi fazla alakam yok ama bu markayı ilk defa duyuyorum.

Hocam bu mesajdaki diğer iki soruma cevap verebilir misiniz?

Anladım hocam.

Hocam bu mesajdaki diğer iki soruma cevap verebilir misiniz?

Evet kurulabiliyor tabii ki, kucuk USB dongleyi bagliyorsunuz. Mousenin altindaki kapagi acip bulabilirsiniz dongleyi. Yazilim olarakta MCHOSE en iyi markalardan diyebilirim.

Bu mouse ilede alakalı bir durum. Deathadder V3 Hyperspeed dedigin mouse stabil CPI veremiyor daha. A5 Pro Max daha mantıklı, 4K dongle ayrı alınsa bile daha uyguna geliyor zaten.

Eki Görüntüle 2632093

Razer Focus Pro sensör kullanıyor ve bu sensör piyasadaki en stabil CPI ölçümlerinden birine sahip. Bağımsız testlerde CPI sapması %1-2 civarında; bu değer oyuncu mouseleri için normal ve kabul edilebilir bir aralık. "Stabil CPI vermiyor" denilen durumlar çoğunlukla:
Surface Calibration ayarlarının yanlış olması, mouse pad uyumsuzluğu veya Synapse'in güncel olmaması gibi kullanıcı kaynaklı faktörlerden çıkıyor.

Evet kurulabiliyor tabii ki, kucuk USB dongleyi bagliyorsunuz. Mousenin altindaki kapagi acip bulabilirsiniz dongleyi. Yazilim olarakta MCHOSE en iyi markalardan diyebilirim.
Reddit'de markanın yazılımsal sorunlara değinilmiş, çokta iyi sayılmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı