ATK Dragonfly A9 Pro alınır mı?

  • Konuyu başlatan Buki01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 71
Bütçe
2600

Buki01

Centipat
Katılım
1 Ağustos 2024
Mesajlar
63
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar,

Şu anda Razer Viper V3 HyperSpeed kullanıyorum ve son zamanlarda Mouse'ta ara ara bağlantı kopması / imleçte gidip gelme gibi sorunlar yaşamaya başladım. Sensör takılması gibi değil, daha çok anlık kesilmeler şeklinde hissediliyor ve oyun sırasında can sıkmaya başladı.

Yeni bir mouse bakarken ATK Dragonfly A9 Pro modelini gördüm. Teknik özellikleri kağıt üzerinde oldukça iyi görünüyor ama daha önce ATK marka kullanmadığım için kararsız kaldım.

Şu an merak ettiğim şey şu:

Viper V3 HyperSpeed'ten A9 Pro'ya geçiş yaptığımda kalite veya hissiyat açısından düşüş yaşar mıyım?

Sensör performansı, gecikme ve genel kullanım hissi olarak hayal kırıklığı yaratır mı?

Kullanan veya iki modeli de deneyimlemiş olanların yorumları benim için çok yardımcı olur. Şimdiden teşekkürler.
 
Yakın bir dostum aldı ve kendisi Osu gibi yüksek Hz ve gecikmesiz bir performansa ihtiyaç duyulan oyunlardan zevk alan birisi. kendisi gayet memnun bende tercih ederim.
 
A9 plus modelini kullanıyorum aldığımdan beri şarja takmadım hala 50 olmadı şarjı hiç bir sıkıntı yaşamadım gecikme yok mouse çok hafif zaten. V3 hyperspeedi az deneyimledim ama o da güzel bir mouse fakat biraz pahalı ben tercihen A9 pro yu alırdım daha f/p bana göre
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı