ATK Dragonfly A9 Wireless mouse alınır mı?

Bağlantı türleri aynı hocam zaten onunla alakalı bir şey demedim. Eğer sürekli şarj etmek sizin için dertse A9 çok avantajlı cidden. Ben ne zaman şarj ettiğimi hatırlamıyorum bile çoğu zaman. Bayağı uzun gidiyor.

Hocam sistemimin hepsi siyah pembe çok mu sırıtır xd sizce beklemeli miyim?

bu ürünü almayı düşünüyorsanız pro modelini alın yada hiç almayın ultra modelini alacak kadar yüksek bütçeye çıkarsanız çok daha iyi mouseler var ama pro modeli bence tam f/p hem optik switch geliyor hemde kaplaması değişiyor ayrıca middle ve side switchlerde değişiyor ve 500 mah batarya olmasıdda büyük artı şahsen benim tercih etmemdeki en büyük sebep 1:1 superlight clonu olması shape olarak ve superlight'a o paraları vermek bence saçma

Hocam ben A9 Plus kullanıyorum ve memnunum. Gpx Pro Superlight 1E1 klonu. Benim elime çok iyi oluyor. Donanım açısından da hiç sıkıntı yaşamadım, kopma donma gıcırdama gibi. İkisi de aynı kalitede diyebilirim eğer VXE r1'in en ucuz modelini düşünüyorsanız. VXE r1'in hangi modelini düşündüğünüze bağlı olarak yorum yapabilirim.
Batarya ne kadar gidiyor hocam?

Arkadaşlar merhaba konuyu baştan sona okudum. A9 mu almalıyım A9 plus mu sizce fiyat farkı az gözüksede benim için fazla. Gece yatmadan zaten şarja takıyorum tüm ekipmankları ve valorant vs. oynuyorum genelde. Yks yüzünden 3-4 saati bile geçmiyor. Ne düşünüyorsunuz almalı mıyım A9 düz modelini ?

VXE R1 modeli ile çok bir farkı yok diye overpay yapmak istemedim açıkçası.

Arkadaşlar merhaba konuyu baştan sona okudum. A9 mu almalıyım A9 plus mu sizce fiyat farkı az gözüksede benim için fazla. Gece yatmadan zaten şarja takıyorum tüm ekipmankları ve valorant vs. oynuyorum genelde. Yks yüzünden 3-4 saati bile geçmiyor. Ne düşünüyorsunuz almalı mıyım A9 düz modelini ?

VXE R1 modeli ile çok bir farkı yok diye overpay yapmak istemedim açıkçası.
Malzeme kalitesini önemsemiyorsan alınır. Ama ben olsam Bir şekilde Plus alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı