ATK F1 Extreme vs. Superlight 2

Bütçe
5000
Superlight 2 nereye toz duman ediyor hocam :D.
Malzeme kalitesi olarak superligth 2 daha iyi, Wraith performansa etki etmez gıcırdama diyor Logitech ise direk yenisini gönderiyor gıcırdama sorunu olduğunda, zaten gicirdayan superligth 2 sayısı çok çok az . F1'de bir sürü takilma sorunu yaşayan var Wraith iade etmiyor, yazılımsal sorunlarida mevcut.

Switch olarak biri Omron Optical öbürü ise Ligthforce Optical kullanıyor ikiside iyi zaten.

Bana ATK'nin fiyat dışında bir artısını söyler misin superligth 'e göre.

Malzeme kalitesi olarak superligth 2 daha iyi, Wraith performansa etki etmez gıcırdama diyor Logitech ise direk yenisini gönderiyor gıcırdama sorunu olduğunda, zaten gicirdayan superligth 2 sayısı çok çok az . F1'de bir sürü takilma sorunu yaşayan var Wraith iade etmiyor, yazılımsal sorunlarida mevcut.

Switch olarak biri Omron Optical öbürü ise Ligthforce Optical kullanıyor ikiside iyi zaten.

Bana ATK'nin fiyat dışında bir artısını söyler misin superligth 'e göre.
  • Daha iyi switch
  • Daha iyi scroll switch
  • Daha iyi side click
  • Daha düşük gecikme değeri
  • Daha iyi kablo
  • Daha iyi skatez
  • Cam mousepadler ile uyum
  • Bilgisayarı daha az yoran yazılım. Yetmezmiş gibi web yazılım da mevcut.
Malzeme kalitesi olarak daha iyi falan değil. Gıcırdama gelme ihtimali daha düşük sadece.

Logitech'in artıları pili ve garantisi.

Değil, hissiyat olarak apayrı çift tıklama sorunu yok.
Daha iyi scroll switch
Logitech'in scroll sorunu ve scroll clickleri X1 serisine göre daha az , direk değişim yapılıyor zaten.

• Daha düşük gecikme değeri
Makine değilim fakat Superligth 2'nin tepkime süresi e 1ms mi ne piyasdaki en iyi değeri sahip 2. mouse , ATK'nin daha üstün olduğunu zannetmiyorum olsa bile robot olmadğiın sürece 0.2-ms'i fark edemezsin.
Kimse 160 saatlik ve süper hızlı şarj eden bir mouse'ta kabloyu önemsemez gereksiz olmuş.
Buda aynı, 190 tlye çok iyi skatezler mevcut.
  • Cam mousepadler ile uyum
Bunu Techolay/Technopatta ben söylemiştim zaten yada başkasından duymuşta olabilirsin bilmiyorum, Hero 2 uyumsuz değil cam yüzeye sadece Pixartlar cam yüzeyde daha iyi çalışıyor, bazı cam mousepadler iyi olmayabiliyor Superligth 2 'ye . Ayrıca inan bana cam mousepad aşırı kötü eğer fps oyunu oynuyorsan.
Malzeme kalitesi olarak daha iyi falan değil. Gıcırdama gelme ihtimali daha düşük sadece.
Forumda ve şikayet varda binlerce mevcut Superligth 2 10 kat daha fazla satmasına rağmen 1 kere bile malzeme kalitesi ve gıcırdama şikayeti duymadım forumda. Malzeme kalitesi bence kötü değil X2'nin siz yüksek ihtimalle Superligth 2 alıp memnun kalmamıssınız bu yuzden yeriyorsunuz fakat sizin gibi alıpta memnun olan birsürü insan var.

Değil, hissiyat olarak apayrı çift tıklama sorunu yok.

Logitech'in scroll sorunu ve scroll clickleri X1 serisine göre daha az , direk değişim yapılıyor zaten.

Makine değilim fakat Superligth 2'nin tepkime süresi e 1ms mi ne piyasdaki en iyi değeri sahip 2. mouse , ATK'nin daha üstün olduğunu zannetmiyorum olsa bile robot olmadğiın sürece 0.2-ms'i fark edemezsin.

Buda aynı, 190 tlye çok iyi skatezler mevcut.

Malzeme kalitesi bence kötü değil X2'nin siz yüksek ihtimalle Superligth 2 alıp memnun kalmamıssınız bu yuzden yeriyorsunuz fakat sizin gibi alıpta memnun olan birsürü insan var.
  • GPX2'nin en çok kullanılan fare olmama sebebi switchleri. Sert olduğu için sevmeyen çok çok fazla insan var. Sırf bu yüzden Viper V3 Pro şu an e-spor arenada en çok kullanılan fare.
  • Scroll click olarak markasız switch kullanıyor GPX2. Resmen içi boş gibi hissettiren bir switch.
  • Kısaca gecikme değeri olarak daha iyi.
  • Ekstra gider sonuçta.
  • 500₺'ye satılan Steelseries Prime malzeme kalitesi olarak katbekat daha iyi GPX2'den. GPX2 malzeme kalitesi olarak coating olmayan ürünlerden daha iyi sadece. Bu bütçede olan her üründe coating var zaten.
Dediğim gibi garanti ve pil konusunda belki de en iyisi. Bunlar çok önemli ise alıcı için. Muadili yok zaten.

Wraith'ten bir şey almayın da ne alırsanız alın. Bunlardan hiçbir şey alınmaz. Yabancılar, ATK'nın bu serilerini övme sebebi ünlü mouselara oranla yarı fiyatına, 3'de 1'i fiyatına almaları. Bizde 3.5-4K'ya satıyorlar. 0 garanti. Zaten Viper V3 7K. Yıl başından önce (veya tam yılbaşı zamanları) Amazon 5K'ya sattı. Mouselar hakkında bilginiz yoksa, içini açıp kendim sorunları çözerim demiyorsanız hiçbir anlamı yok Wraith'ten bir şey almanın. Benim yaşadığım gibi sorunlu mouse gelirse Temu'daki AJ 159 Pro bile daha iyi mouse gibi hissettirir.

Wraith'ten bir şey almayın da ne alırsanız alın. Bunlardan hiçbir şey alınmaz. Yabancılar, ATK'nın bu serilerini övme sebebi ünlü mouselara oranla yarı fiyatına, 3'te 1'i fiyatına almaları. Bizde 3.5-4K'ya satıyorlar. 0 garanti. Zaten Viper V3 7k. Yıl başından önce (veya tam yılbaşı zamanları) Amazon 5K'ya sattı. Fareler hakkında bilginiz yoksa, içini açıp kendim sorunları çözerim demiyorsanız hiçbir anlamı yok Wraith'ten bir şey almanın. Benim yaşadığım gibi sorunlu mouse gelirse Temu'daki aj 159 Pro bile daha iyi mouse gibi hissettirir.

Hocam ürün zaten yurt dışında dongle ile 82.5 dolar yani yaklaşık 3K TL. Ucuza bile satıyorlar bize ATK F1 Pro Max'i Wraith garanti konusunda iyi mi pek bir şey diyemem ama ucuza teknik servisi yapıyor. Gıcırtı olsa bile iade yapmamaları bence normal sonuçta Wraith yapmıyor bu ürünü adamların yapabileceği bir şey yok.

Hocam ürün zaten yurt dışında dongle ile 82.5 dolar yani yaklaşık 3K TL. Ucuza bile satıyorlar bize ATK F1 Pro Max'i Wraith garanti konusunda iyi mi pek bir şey diyemem ama ucuza teknik servisi yapıyor. Gıcırtı olsa bile iade yapmamaları bence normal sonuçta Wraith yapmıyor bu ürünü adamların yapabileceği bir şey yok.
Yok öyle bir şey. Ben almadan önce Reddit'te araştırmıştım Aliexpress'den falan 50 dolar civarına bile yakalayanlar vardı. 60 dolarlara ultra versiyonlarını alanlar vardı. Evet click basmadan önce değişik bir ses çıkartıyor, bastıktan sonra çift tıklama sesi çıkartıyor. Garantiye yolluyorsun yaptık diyip hiçbir şey yapmadan yolluyorlar üstüne ürüne hasar vererek. Ne diyim hocam alın Wraith'ten ben ve internette daha bir sürü kişinin yaşadığı gibi sorunlar yaşarsanız keşke 2K daha koysaydım da bilindik, garantisi düzgün markadan ürün alsaydım dersiniz, çok pişman olursunuz. Aynı sorunları almadan önce ben de okumuştum, bir şey olmaz diyip almıştım sonuç hüsran. Yayıncılara bassınlar reklamları. Daha önce hiçbir mouseun içini açmadığım halde ben bile şu sorunları çözebildiysem 3 parça küçücük elektrik bandı yapıştırarak, bunlar kasa ayarı yaptık diyip geri yolluyorlarsa burada bir iş vardır. Umarım benim ürünün içinden parça falan değiştirmemişlerdir. Yaptılarsa şaşırmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı