ATK F1 Extreme vs. Superlight 2

Bütçe
5000
Yok öyle bir şey. Ben almadan önce Reddit'te araştırmıştım AliExpress'ten falan 50 dolar civarına bile yakalayanlar vardı. 60 dolarlara Ultra versiyonlarını alanlar vardı. Evet Click basmadan önce değişik bir ses çıkartıyor, bastıktan sonra çift tıklama sesi çıkartıyor. Garantiye yolluyorsun yaptık deyip hiçbir şey yapmadan yolluyorlar üstüne ürüne hasar vererek. Ne diyeyim hocam alın Wraith'ten ben ve internette daha bir sürü kişinin yaşadığı gibi sorunlar yaşarsanız keşke 2K daha koysaydım da bilindik, garantisi düzgün markadan ürün alsaydım dersiniz, çok pişman olursunuz. Aynı sorunları almadan önce ben de okumuştum, bir şey olmaz deyip almıştım sonuç hüsran. Yayıncılara bassınlar reklamları. Daha önce hiçbir farenin içini açmadığım halde ben bile şu sorunları çözebildiysem 3 parça küçücük elektrik bandı yapıştırarak, bunlar kasa ayarı yaptık deyip geri yolluyorlarsa burada bir iş vardır. Umarım benim ürünün içinden parça falan değiştirmemişlerdir. Yaptılarsa şaşırmam.

Ben bir sorun yaşamadım şahsen benim tamirimi yapıp bir de skatez parasını alıp orijinal switch ile değişim yapmışlardı.

Dosya Ekleri

• 1737896917637.png
    1737896917637.png
    29,5 KB · Görüntüleme: 28
Ben bir sorun yaşamadım şahsen benim tamirimi yapıp bir de skatez parasını alıp orijinal switch ile değişim yapmışlardı.
Ne diyim hocam devam peki. Ben yaşadığım sorunu anlatıyorum siz ben sorun yaşamadım diyorsunuz. %50 herhalde oran o zaman keyfine göre bazı müşterileriyle ilgileniyorlar, bazılarıyla ilgilenmiyorlar.

Ne diyeyim hocam devam peki. Ben yaşadığım sorunu anlatıyorum siz ben sorun yaşamadım diyorsunuz. %50 herhalde oran o zaman keyfine göre bazı müşterileriyle ilgileniyorlar, bazılarıyla ilgilenmiyorlar.

Olabilir hocam sonuçta hiçbir firma %100 güvenli olduğunu sanmıyorum illaki 1 sorun çıkmıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı