ATK Mercury 1 alınır mı?

erdemerendincer

Hectopat
Daha fazla  
Ucuza kablosuz bir kulaklık istediğim için ATK almak istedim. Ama çok güvenemedim markaya. İzlediğim incelemelerde pek güven vermiyor. Wraith'den sponsorluk almak için övüp duruyorlar. Üstüne birkaç yerde bassları fazla verdiğini okumuştum. Sizce alınabilir bir kulaklık mı?

Modeli alıp övenlerin çoğu bence Wraith sponsorluğu için yapıyor, kulaklık güzel olabilir ama bence biraz fazla abartı.

Modeli alıp övenlerin çoğu bence Wraith sponsorluğu için yapıyor, kulaklık güzel olabilir ama bence biraz fazla abartı.
Dışarı çok ses veriyor 2 ay oldu alalı ve kafa bandı kırıldı daha bugün iade ettim fiyatına değmez. Şakasız diyorum mutfakta (arada 20 metre falan çok rahat var) odada ki kulaklığın sesini duyuyorum.

Ucuza kablosuz bir kulaklık istediğim için ATK almak istedim. Ama çok güvenemedim markaya. İzlediğim incelemelerde pek güven vermiyor. Wraith'den sponsorluk almak için övüp duruyorlar. Üstüne birkaç yerde bassları fazla verdiğini okumuştum. Sizce alınabilir bir kulaklık mı?
FPS oynuyorsan al oynamıyorsan salla.

Ben aynı bütçeye MCHOSE V9 Pro tercih ettim, daha kullanmadığım için önerme yapmayacağım ama modele internetten bakabilirsiniz, kullandığım zaman deneyimimi aktarırım isterseniz.

Hocam kablosuz ve marka bir model istiyorsanız 400 koyup Logitech G435 alabilirsiniz, yani illa kablosuz olmasını isterseniz tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı