ATK Mercury 1 iade alınır mı?

Herkes neden övmüş anlamadım ses kalitesi kötüydü‚ çok ağırdı‚ kafayı rahatsız ediyor‚ ani ses patlamaları oluyor ve USB'si çalışmıyordu.
Valla bilemiyorum arada kaldım. Hangi kulaklığa el atsam bir yerden şikayet bir yerden övgü biri öyle biri böyle diyor.

Vallahi bilemiyorum arada kaldım. Hangi kulaklığa el atsam bir yerden şikayet bir yerden övgü biri öyle biri böyle diyor.

Benim de şu an kulaklığa ihtiyacım var. Çok araştırdım ve Razer BlackShark v2‘ye karar verdim ama sana uymayabilir o yüzden yapay zekaya kriterlerini söyle fiyat belirle sonra arada kaldığın kulaklıkları karşılaştırmasını iste ve bul.

Benim de şu an kulaklığa ihtiyacım var. Çok araştırdım ve Razer BlackShark v2‘ye karar verdim ama sana uymayabilir o yüzden yapay zekaya kriterlerini söyle fiyat belirle sonra arada kaldığın kulaklıkları karşılaştırmasını iste ve bul.
BlackShark ben de düşünüyorum. V2 X, V2'nin altı mı?

V2 fiyatını hak etmiyor ses kartsız bir kulaklık. Mercury'i sevmeme nedenin ekolayzer ayarı yapmaman çok yüksek ihtimal.

V2 fiyatını hak etmiyor ses kartsız bir kulaklık. Mercury'i sevmeme nedenin ekolayzer ayarı yapmaman çok yüksek ihtimal.
@Deiinzz Hocam bu iade için canlı destekle konuşup iade kodu mu alıyoruz ne yapıyoruz? Hafta sonu, bayram falan girdi canlı destekle konuşamadım bi direkt kargoyla göndersem sorun olur mu?

@Deiinzz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı