ATK Mercury 1 iade alınır mı?

Wireless bağlantıda ses çıt pıt ediyordu. Yani sorunluydu ürün, garantiye yolladım iade veya değişim hakkı sundular. Bende iade ettm.
Anladım. Ben de endorfy kulaklık almıştım ancak mikrofonu çok kötü olduğu için iade ettim. Sizin 2.500 civarlarında önerebileceğiniz bir kulaklık var mı acaba?

Satıcıyla iletişime geçtim, mail ile dönüş yaptılar. Sesi en düşük veya en yüksek seviyede olmamasına dikkat ederek ürünü denememi istediler. Böyle bir hakları olduğunu zannetmiyorum, istediğim ses seviyesinde kullanmak hakkımdır. Biraz uğraştıracaklar gibi hissediyorum.

Satıcıyla iletişime geçtim, mail ile dönüş yaptılar. Sesi en düşük veya en yüksek seviyede olmamasına dikkat ederek ürünü denememi istediler. Böyle bir hakları olduğunu zannetmiyorum, istediğim ses seviyesinde kullanmak hakkımdır. Biraz uğraştıracaklar gibi hissediyorum.
Bir şey derdim de neyse diyorum, THH başvuru yapın hocam rezil firma zaten.
Bu olayları sosyal medyada gündeme getirince seve seve iade alıyorlar.

Bir şey derdim de neyse diyorum, THH başvuru yapın hocam rezil firma zaten.
Bu olayları sosyal medyada gündeme getirince seve seve iade alıyorlar.
Tekrar yanıt vererek, sesi istediğim seviyede kullanmamı engelleyecek bir kısıtlama önerisinde bulunamayacaklarını ve böyle bir haklarının olmadığını belirttim. Ürünü iade etmek üzere kargoya vereceğim; iade reddedilirse Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuracağım.

Tekrar yanıt vererek, sesi istediğim seviyede kullanmamı engelleyecek bir kısıtlama önerisinde bulunamayacaklarını ve böyle bir haklarının olmadığını belirttim. Ürünü iade etmek üzere kargoya vereceğim; iade reddedilirse tüketici hakem heyeti'ne başvuracağım.

Hocam bir sonrakinde ürünü almadan önce araştırın ama. Bu bilinen bir şeydi.

Hocam bir sonrakinde ürünü almadan önce araştırın ama. Bu bilinen bir şeydi.
Her ürün hakkında iyi veya kötü şeklinde yorumlar yapılıyor. Denemeden bir ürünün ne sorun çıkaracağını anlamak çoğu zaman imkansız, özellikle de teknolojik ürünlerde. Siz de örneğin çıtpıt gibi sesleri önceden tahmin edemezdiniz; ancak internetin bir yerlerinde mutlaka bu sorunu yaşamış ve yorumunu paylaşmış biri vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı