ATK Mercury 1 İnceleme

Makaleler
1
Daha fazla  
Sosyalde bu kulaklığı merak eden çok insan görüyorum. Ben de kulaklığı aldım ve görüşlerimi sizinle paylaşmaya karar verdim. Öncelikle VXE faciası gibi bir hataya düşmemişler bu sefer. Malzeme kalitesi ürünün gerçekten çok iyi. Kafayı biraz sıksa da rahat bir yapıya sahip. Üründe 50 mm sürücüler kullanılmış, her ne kadar bass performansını beğenemesem de çok temiz bir müzik keyfi sağlıyor (basslar patlamıyor yanlış anlaşılmasın, sadece yüksek değil) Ses seviyesi beni oldukça şaşırttı, bu kulaklığı %100 seviyesinde kullanabilmeye imkan yok, %70 civarı dolaşabilirsiniz.

WhatsApp Görsel 2025-04-18 saat 14.44.51_66af5a89.jpg

Ürünün artıları:
  1. Çekim mesafesi çok iyi. Birkaç oda öteden bile kopma yapmadan kullanabiliyorsunuz.
  2. Oyun modu ile müzik modu arasındaki geçişi hızlıca gerçekleştirebiliyorsunuz.
  3. Sesi bu segmentteki bir kulaklığa göre çok iyi. Giriş-orta segment bir kulaklık olmasına rağmen rekabetçi oyunlar için bile sorun çıkartmayacağını düşünüyorum.
  4. Mikrofonunu gerçekten çok beğendim. Pişman olacağınızı düşünmüyorum istek gelirse YouTube'a ses kaydı yükleyebilirim.
  5. Kulaklığın oldukça şık durduğunu söyleyebilirim.

WhatsApp Görsel 2025-04-18 saat 14.44.52_375ada73.jpg

Ürünün eksileri:
  1. Yazılımı sade ve içi boş. Pek işinize yarayacağını düşünmüyorum.
  2. Siyah modelini alırsanız RGB, beyaz modelini alırsanız elinize buz mavisi renge sahip kulaklık gelecek. Beyazda da RGB olması güzel olurdu.
  3. Ürün açılırken veya mod değişimleri esnasında Çince konuşuyor bu da anlamayı biraz güçleştiriyor.
  4. Kulaklık ağır ve bunu oldukça hissettiriyor. Ağır kulaklık başınızı ağrıtabilir ve uzun kullanımda yorabilir. Dikkat ederek alın.
  5. Ürünün şarjını hiçbir şekilde kontrol edemiyoruz. Belki BT ile bağlandığınızda görebilirsiniz ama 2.4 ile kullanılacağından pek işe yarayacağını zannetmiyorum. İleride uygulamasına bu özelliği getirmeliler.

WhatsApp Görsel 2025-04-18 saat 14.50.09_9e8f1b98.jpg

Özetle f/p olarak ilk sıralarda tercih edilebilinecek bir ürün çıkartmış ATK. Tabii uzun kullanım sonucunda ne olacak bunu da öğrenmek gerek. Onu da ilk ayın sonunda paylaşırım. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sormak istediğiniz bir şey mevcutsa bilgim dahilinde cevaplayabilirim. İyi Sosyaller.

Son düzenleme:
Sosyalde bu kulaklığı merak eden çok insan görüyorum. Ben de kulaklığı aldım ve görüşlerimi sizinle paylaşmaya karar verdim. Öncelikle VXE faciası gibi bir hataya düşmemişler bu sefer. Malzeme kalitesi ürünün gerçekten çok iyi. Kafayı biraz sıksa da rahat bir yapıya sahip. Üründe 50 mm sürücüler kullanılmış, her ne kadar bass performansını beğenemesem de çok temiz bir müzik keyfi sağlıyor (basslar patlamıyor yanlış anlaşılmasın, sadece yüksek değil) ses seviyesi beni oldukça şaşırttı, bu kulaklığı %100 seviyesinde kullanabilmeye imkan yok, %70 civarı dolaşabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2472415

Ürünün artıları:
  1. Çekim mesafesi çok iyi. Birkaç oda öteden bile kopma yapmadan kullanabiliyorsunuz.
  2. Oyun modu ile müzik modu arasındaki geçişi hızlıca gerçekleştirebiliyorsunuz.
  3. Sesi bu segmentteki bir kulaklığa göre çok iyi. Giriş-orta segment bir kulaklık olmasına rağmen rekabetçi oyunlar için bile sorun çıkartmayacağını düşünüyorum.
  4. Mikrofonunu gerçekten çok beğendim. Pişman olacağınızı düşünmüyorum istek gelirse YouTube'a ses kaydı yükleyebilirim.
  5. Kulaklığın oldukça şık durduğunu söyleyebilirim.

Eki Görüntüle 2472416

Ürünün eksileri:
  1. Yazılımı sade ve içi boş. Pek işinize yarayacağını düşünmüyorum.
  2. Siyah modelini alırsanız RGB, beyaz modelini alırsanız elinize buz mavisi renge sahip kulaklık gelecek. Beyazda da RGB olması güzel olurdu.
  3. Ürün açılırken veya mod değişimleri esnasında Çince konuşuyor bu da anlamayı biraz güçleştiriyor.

Eki Görüntüle 2472417

Özetle F/P olarak ilk sıralarda tercih edilebilinecek bir ürün çıkartmış ATK. Tabii uzun kullanım sonucunda ne olacak bunu da öğrenmek gerek. Onu da ilk ayın sonunda paylaşırım. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sormak istediğiniz bir şey mevcutsa bilgim dahilinde cevaplayabilirim. İyi sosyaller.

Driverdaki bass muhabbetini denedin mi?

Hmm anladım, benimki de yarın gelecek. Bass önemli benim için, bir inceleme yapacağım. Eline sağlık.
Şimdiden hayırlı olsun sizin de fikirlerinizi almak isterim.
Müzik ağırlıklı birisi için bu kulaklık tatmin eder mi sence, bass odaklı biri için?
Müzik performansını oyun performansına göre çok daha fazla beğendim. Bassları iliklerine kadar yaşamak istiyorsanız pek tavsiye etmem öyle titretecek seviyede değil. Ama anlaşılıyor gayet.

Şimdiden hayırlı olsun sizin de fikirlerinizi almak isterim.

Müzik performansını oyun performansına göre çok daha fazla beğendim. Bassları iliklerine kadar yaşamak istiyorsanız pek tavsiye etmem öyle titretecek seviyede değil. Ama anlaşılıyor gayet.

Sağ olun hocam, benim de iliklerime kadar yaşamak veya titretmesi değil amacım. Ama anlaşılır yüksek olmasını isterim, genel olarak iyi ama mükemmel de değil diyorsunuz yani.

Sağ olun hocam, benim de iliklerime kadar yaşamak veya titretmesi değil amacım. Ama anlaşılır yüksek olmasını isterim, genel olarak iyi ama mükemmel de değil diyorsunuz yani.

Ortalama bir ürün ışıkları kapanmıyor sanırım kapanıyorsa da biz bulamadık bir de artık o kadar ürünün driverda şarj yüzdesi varken bunda olmaması üzdü umarım eklenir.

Ortalama bir ürün ışıkları kapanmıyor sanırım kapanıyorsa da biz bulamadık bir de artık o kadar ürünün driverda şarj yüzdesi varken bunda olmaması üzdü umarım eklenir.
Işıkları kapatılabiliniyor, mikrofon tuşuna iki kez basmanız yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı