ATK Mercury I e-Sports kulaklık 2549TL'ye alınır mı?

Reis ikiside aynı ama ikiside sponsorluk işi var işte tab2nesquiki izliyorum her seferinde aynı şeyi diyor premium kutu off falan yapıyor dogru düzgün inceleyende yok sponsorluk harici

Reis ikisi de aynı ama ikisi de sponsorluk işi var işte Tab2nesquiki izliyorum her seferinde aynı şeyi diyor premium kutu off falan yapıyor dogru düzgün inceleyende yok sponsorluk harici.

Ya dostum az okusan formu aynı falan değil swarcow başka sitelerdende öneriyor eşit öneriyor sanki Çin markalarına yaklaşıyor gibi yaklaşacaksanız hiçbir şey almayın siz.

Arkadaşlar kulaklığı aldım yeni elime ulaştı. ilk izlenim iyi mikrofon arka plan seslerini alıyor biraz. şarjını test edemedim daha, ağırlığı 370g yazıyor kitapçıkta. şarj kablosu ve kablolu kullanım için 2 farklı kablosu var şarj ederken kullanamıyoruz şarj bitince jak girişli kablo var onu takıp kullanılıyor işiniz bitince şarja takmanız gerekiyor. Böyle bir yazılımı var
1744372540757.png

Arkadaşlar kulaklığı aldım yeni elime ulaştı. ilk izlenim iyi mikrofon arka plan seslerini alıyor biraz. şarjını test edemedim daha, ağırlığı 370g yazıyor kitapçıkta. şarj kablosu ve kablolu kullanım için 2 farklı kablosu var şarj ederken kullanamıyoruz şarj bitince jak girişli kablo var onu takıp kullanılıyor işiniz bitince şarja takmanız gerekiyor. Böyle bir yazılımı var
Eki Görüntüle 2467193
Merhaba ağırlığı hissettiriyor mu onu sormak istedim kafa süngeri nasıl önerir misiniz merak ediyorum dürüst olursanız sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı