ATK Mercury I e-Sports kulaklık 2549TL'ye alınır mı?

Bende alacağım anladığım kadarıyla ki özelliklerine göre fixu H7 ile aynı kefeye bile koymamak gerekiyor her konuda fixu serisinden iyi ve fiyatı süper sunduğu şeyler 5000 6000 TL'lik kulaklıklarda yok bazı şeyler sanırım tercih edilebilir.

Arkadaşlar kulaklığı aldım yeni elime ulaştı. ilk izlenim iyi mikrofon arka plan seslerini alıyor biraz. şarjını test edemedim daha, ağırlığı 370g yazıyor kitapçıkta. şarj kablosu ve kablolu kullanım için 2 farklı kablosu var şarj ederken kullanamıyoruz şarj bitince jak girişli kablo var onu takıp kullanılıyor işiniz bitince şarja takmanız gerekiyor. Böyle bir yazılımı var
Eki Görüntüle 2467193
Merhaba bende yakın zamanda bu kulaklığı alıcam mikrafon nasıl cızırtı sesi boğuk gitme sesi gibi şeyler oldu mu? Mikrafon bide wireless için alıcam

Merhaba bende yakın zamanda bu kulaklığı alıcam mikrafon nasıl cızırtı sesi boğuk gitme sesi gibi şeyler oldu mu? Mikrafon bide wireless için alıcam
Ben de bugün aldım ve test ettiğim kadarıyla öyle bir sorun yaşamadım. Hatta o en yüksek ses seviyesindeki cızırtı bende olmuyor.

Evet Valorant CS tarzı oyunşar oynuyor musunuz sağ soldaki sesler naaıl ayrıntılı geliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı