ATK Mercury I e-Sports kulaklık 2549TL'ye alınır mı?

Test yapan 2 3 video var bakabilirsiniz.
Kulaklığı aldım arkadaşlar beyaz olanı kutu içeriği yeterli derecede dongle hem type c hemde usb her neyse bunları videolardan izleyerek görebilirsiniz önceklikle kulaklık ağır kablosuz kulaklar ağır olur genellikle blackshark v2 pro 320gr atk m1 366gr ama süngerleri yumuşak 366gr ın 200 veya 250gr mını hissettirir diye düşünüyorum kronik büyük ihtimalle ama sesi fulleyince elektrik sesi geliyor ve en azın bir üstünde de geliyor elektrik cızırtı sesi bu ama 2500 tl ye .çok iyi bir şey beklememek gerekir. Normal ve iadeye ve değişime göndermeme gerek yok gibi duruyor eğer gönderen varsa düzeldiyse bende gönderebilirim bu sorun için ama geçmeyecek bir şey olduğunu düşündüğüm için gayet normal karşıladım onun haricinde güzel duruyor emanet durmuyor kulaklık ses kalitesine gelecek olursak yazılımında bir sürü ayar ekolayzır olayını kendine göre ayarlayabilirsiniz bası da ayarlayabiliyorsunuz kendinize göre güzel oyun da denemedim ama müzik de güzel artık olarak da 2500tl gayet iyi bir fiyat bunun için benden demesi size g733 den kat kat iyi mikrofon var bence mikrofon sorunsuz. kafaya oturuyor bir açıklığını görmedim. + sesi fuldeyken biraz düşürün elektrik sesi gelmeyecektir.

Kulaklık bugün elime geldi ses kalitesi güzel fakat game modunun ses kalitesi müzik moduna göre bana daha güzel geldi, driverden birkaç ayar yapmak gerekiyor tamamen iyi bir sese ulaşmak için mikrofonu gayet güzel bass modu ise benim için yeterli oyun moduyla birlikte açınca gayet güzel oluyor.

CS de ses konusu nasıl sağ sol.

Gayet iyi anlaşılıyor.
Hocam merhabalar şarj konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı deneyimlerinizi ilertir misiniz bende almayı düşünüyorum bu fiyata bu özellikler çok ilgimi çekti

Hocam merhabalar şarj konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı deneyimlerinizi ilertir misiniz bende almayı düşünüyorum bu fiyata bu özellikler çok ilgimi çekti
Aldım bakalım inşallah bir sorun çıkmaz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı