ATK Mercury I e-Sports kulaklık alınır mı?

kraqwn

Centipat
Daha fazla  
3000 TL bütçem var ve kulaklık almayı düşünüyorum. Aklımda ATK Mercury vardı ama bazı yorumlar beni korkuttu. Sizce bu fiyata daha iyisi var mı ya da ATK Mercury mi almalıyım?

3000 TL bütçem var ve kulaklık almayı düşünüyorum. Aklımda ATK Mercury vardı ama bazı yorumlar beni korkuttu. Sizce bu fiyata daha iyisi var mı ya da ATK Mercury mi almalıyım?

Hocam bende şu an kulaklık arıyorum ve bu kulaklıkla ilgileniyorum. Bir rehberde bu fiyata alınabilecek en iyilerden biri olduğu.f/p olarak iyi olduğunu söyelmişlerdi. Ses kalitesi için iyi bass için ortalama(bir arkadaş bass ayarlarını böyle yaparsanız gayet iyi oluyor yazmıştı denemediğimden bilmiyorum)mikrofonuna iyi kroniği yok süngeri de rahat yazmışlardı.

Hocam bende şu an kulaklık arıyorum ve bu kulaklıkla ilgileniyorum. Bir rehberde bu fiyata alınabilecek en iyilerden biri olduğu.f/p olarak iyi olduğunu söyelmişlerdi. Ses kalitesi için iyi bass için ortalama(bir arkadaş bass ayarlarını böyle yaparsanız gayet iyi oluyor yazmıştı denemediğimden bilmiyorum)mikrofonuna iyi kroniği yok süngeri de rahat yazmışlardı.
Biri ağır olduğunu söylemişti, cızırtı olduğunu söyleyenleri de gördüm. JBL Quantum 350 daha iyi olduğunu söylüyor bir arkadaş.

Biri ağır olduğunu söylemişti, cızırtı olduğunu söyleyenleri de gördüm. JBL Quantum 350 daha iyi olduğunu söylüyor bir arkadaş.

Cızırtı sesi fulleyince bu fiyatlardaki her Bluetooth kulaklıkta olur belki olmayanı vardır ama çok zor. Bildiğim kadarıyla Logitech ve SteelSeries'in yeni çıkardıkları dışında cızırtısı sıfır denebilecek yok ya da çok azdır. Ağırlığı hakkında bilgim yok attığınız kulaklığıda bilmiyorum ona da bakmak lazım belki daha iyidir.(bu arada bilmeyen vardır diye söylüyorum o cızırtı zaten başka ses gelirken duyulmuyor hiçbir şey açık değilken boşta sesi fulleyince ya da fule yaklaştırınca duyuluyor. Mesela benim hiç takıldığım bir konu değil bu gayet normal)

Cızırtı sesi fulleyince bu fiyatlardaki her Bluetooth kulaklıkta olur belki olmayanı vardır ama çok zor. Bildiğim kadarıyla Logitech ve SteelSeries'in yeni çıkardıkları dışında cızırtısı sıfır denebilecek yok ya da çok azdır. Ağırlığı hakkında bilgim yok attığınız kulaklığıda bilmiyorum ona da bakmak lazım belki daha iyidir.

Yok hocam dip ses olayı değil Wireless bağlantıda sesin çıt pıt edip durduğunu söylüyor. Ürün kusurlu gelmiş.

Yok hocam dip ses olayı değil Wireless bağlantıda sesin çıt pıt edip durduğunu söylüyor. Ürün kusurlu gelmiş.

Onu bilmiyordum hocam sağ olun bilgilendirdiğiniz için.

Bu iki konuya bakabilirsin.

(Sanırım ATK kulaklığı alan arkadaş iade etmiş deneyimlerini falan yazmıştı)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı