Daha iyisi var.
![]()
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!www.elitmuzik.com.tr
3000 TL bütçem var ve kulaklık almayı düşünüyorum. Aklımda ATK Mercury vardı ama bazı yorumlar beni korkuttu. Sizce bu fiyata daha iyisi var mı ya da ATK Mercury mi almalıyım?
Biri ağır olduğunu söylemişti, cızırtı olduğunu söyleyenleri de gördüm. JBL Quantum 350 daha iyi olduğunu söylüyor bir arkadaş.Hocam bende şu an kulaklık arıyorum ve bu kulaklıkla ilgileniyorum. Bir rehberde bu fiyata alınabilecek en iyilerden biri olduğu.f/p olarak iyi olduğunu söyelmişlerdi. Ses kalitesi için iyi bass için ortalama(bir arkadaş bass ayarlarını böyle yaparsanız gayet iyi oluyor yazmıştı denemediğimden bilmiyorum)mikrofonuna iyi kroniği yok süngeri de rahat yazmışlardı.
Biri ağır olduğunu söylemişti, cızırtı olduğunu söyleyenleri de gördüm. JBL Quantum 350 daha iyi olduğunu söylüyor bir arkadaş.
Cızırtı sesi fulleyince bu fiyatlardaki her Bluetooth kulaklıkta olur belki olmayanı vardır ama çok zor. Bildiğim kadarıyla Logitech ve SteelSeries'in yeni çıkardıkları dışında cızırtısı sıfır denebilecek yok ya da çok azdır. Ağırlığı hakkında bilgim yok attığınız kulaklığıda bilmiyorum ona da bakmak lazım belki daha iyidir.
Biri ağır olduğunu söylemişti, cızırtı olduğunu söyleyenleri de gördüm. JBL Quantum 350 daha iyi olduğunu söylüyor bir arkadaş.
Yok hocam dip ses olayı değil Wireless bağlantıda sesin çıt pıt edip durduğunu söylüyor. Ürün kusurlu gelmiş.
3000 TL bütçem var ve kulaklık almayı düşünüyorum. Aklımda ATK Mercury vardı ama bazı yorumlar beni korkuttu. Sizce bu fiyata daha iyisi var mı ya da ATK Mercury mi almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.