ATK Mercury I vs ASUS TUF H1 Wireless

Menace_06

Centipat
Daha fazla  
Bu iki kulaklık arasında kaldım. ASUS biraz giriş seviye ancak bilindik bir marka ama ATK'yı deneyimlemedim hakkında çok bir bilgim yok, mikrofonlarına çok fazla takıldım, sizce hangisini almalıyım?

@Deiinzz ATK Mercury kullaniyor. Incelemesini yapmisti. Alinir bence. Detaylari deniz hocamda.

Bu iki kulaklık arasında kaldım. ASUS biraz giriş seviye ancak bilindik bir marka ama ATK'yı deneyimlemedim hakkında çok bir bilgim yok, mikrofonlarına çok fazla takıldım, sizce hangisini almalıyım?
Atk mouse kullanıyorum sana şunu söyleyeyim VXE markasının sahiplerinin kurduğu bir şirket dandik veya kötü olsa kimse almazdı.Ben cloud 3 aldım keşke alırken bu olsaydı da alsaydım :)

Hocam stok yeni geldi ATK'nin hocam her türlü ATK daha iyi gibi ki fiyat olarak daha da ucuz.

ASUS'tan iyi olduğunu düşünüyorum, kullandım bayağı iyiydi. İncelemesini de yaptım, bakabilirsin. Mikrofonu gayet iyi.

ATK mouse kullanıyorum sana şunu söyleyeyim VXE markasının sahiplerinin kurduğu bir şirket dandik veya kötü olsa kimse almazdı. Ben Cloud 3 aldım keşke alırken bu olsaydı da alsaydım :)

Nasip aga teşekkür ederim cevap için.

ASUS'tan iyi olduğunu düşünüyorum, kullandım bayağı iyiydi. İncelemesini de yaptım, bakabilirsin. Mikrofonu gayet iyi.

Hocam ışıkları kapatılıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı