Bir anda boşlukta hissetmek

@Lientum kimseye karşı beklentiye girmemek gerek hayata karşı bile beklentilerimiz sonucu kırılan biz oluyoruz, müzik dinlemek insanı çok rahatlatıyor bende kendi duygusal boşluğumu öyle kapatıyorum.

Bende de şöyle küçük çaplı bir gelişme oldu, konuşmamız üzerinden 5 gün geçtikten sonra bu salı takip isteği attı kabul etmedim, etmek çok istedim ama bir yerde de kendimi seçmek zorundayım, şu anlık bayağı özlüyorum hala kendime çok kızıyorum onu özlediğim için.

Hiç kabul etmeye yeltenmeyin bile, yüksek ihtimalle sizin yerinize seçtiği kişi ona pas vermedi ve tekrar size dönmek istiyor. Kabul etmemeniz çok iyi olmuş benim de 1 ay önce terk eden eski sevgilim engellerimi açıp TikTok'tan takip etmeye başlamış TikTok hesabım açıktı kendi setupumu paylaşıyorum hoşuma gidiyor. TikTok hesabına baktım göndermeli şeyler vs. repostlamış takipten geri çıkardım bende. Hem ne demişler "Allah'ın sizi kurtardığı birine geri dönmeyin." o yüzden akışına bırakın sizin olan gelip sizi bulacaktır zaten bende öyle yapıyorum, ha içimde bir kırgınlık var oda bu kadar iyi niyetli yaklaşmama rağmen suistimal edilmesi ve sürekli olarak terk edilmem. Saf bir şekilde sevgi vermem hoşlarına gitmiyor sanırım. Yapacak bir şey yok belki de bir yerlerde tam olarak ebni bekleyen biri vardır illaki bir yerde denk gelip tanışırız kim bilir. Sizin içinde aynı şey geçerli "Eğer biri kaderinizde varsa 7 cihanı aşar kavuşursunuz, eğer biri kaderinizde yoksa yan yana bile olsanız kavuşamazsınız.".

@Lientum dediklerine katılıyorum ama onu aklımdan da çıkaramıyorum, zamanla çıkar umarım. Şu an bence o ne istediğini bilmiyor, bende onun bu tavırlarını çekemem, hiç uğraşamam. Çok düzgün bir insandı cidden bir anda değişti, şimdi değil ama kafası düzenlediğinde belki gelip özür dilerse anca öyle affederim ama gelmez bence artık daha çok erken belki söylemek için 1 hafta oldu ama gelmez, değer verseydi baştan kırmazdı veya gitmezdi. Dediğin gibi eğer kaderimde varsa çabalar yoksa da yapacak bir şeyim yok, bambaşka biri beni illaki sevecektir kimsenin sevmesinede gerek yok aslında ben hayatım boyunca bir tek ona bu kadar kapılmıştım beni sever sanmıştım ama olmadı, neyseki bu hikayede kaybeden kişi ben olmadım hayat daha farklı güzellikler illaki karşıma çıkarır.

Bende aynı durumdayım. Şu an tek umudum üniversite, Ankara’da güzel bir bölüm kazandıktan sonra bu durumdan kurtulurum umarım.

@Lientum dediklerine katılıyorum ama onu aklımdan da çıkaramıyorum, zamanla çıkar umarım. Şu an bence o ne istediğini bilmiyor, bende onun bu tavırlarını çekemem, hiç uğraşamam. Çok düzgün bir insandı cidden bir anda değişti, şimdi değil ama kafası düzenlediğinde belki gelip özür dilerse anca öyle affederim ama gelmez bence artık daha çok erken belki söylemek için 1 hafta oldu ama gelmez, değer verseydi baştan kırmazdı veya gitmezdi. Dediğin gibi eğer kaderimde varsa çabalar yoksa da yapacak bir şeyim yok, bambaşka biri beni illaki sevecektir kimsenin sevmesinede gerek yok aslında ben hayatım boyunca bir tek ona bu kadar kapılmıştım beni sever sanmıştım ama olmadı, neyse ki bu hikayede kaybeden kişi ben olmadım hayat daha farklı güzellikler illaki karşıma çıkarır.

Birden değiştiyse hayatına başka biri almış olabilir. Sana önerim düzeldiğinde bile affetme. Aylar sonra bile o saf sevgiyi kimseden alamayınca sana ulaşmaya çalışacak. Diğer yazdıklarına tamamiyle katılıyorum, tek katılmadığım konu hayatın boyunca bir tek ona bu kadar kapılmış olman. Daha karşına yüzlerce insan çıkacak hiçbirine böylesine kapılamayacağını mı düşünüyorsun cidden? Başka biri gelip sana aynı sevgiyi aynı şekilde verdiğinde tekrar kapılacaksın, başkasına kapılamayacağım diye bir şey yok yani. Umarım karşına bu sefer gerçekten düzgün bir insan çıkar.

Birden değiştiyse hayatına başka biri almış olabilir. Sana önerim düzeldiğinde bile affetme. Aylar sonra bile o saf sevgiyi kimseden alamayınca sana ulaşmaya çalışacak. Diğer yazdıklarına tamamiyle katılıyorum, tek katılmadığım konu hayatın boyunca bir tek ona bu kadar kapılmış olman. Daha karşına yüzlerce insan çıkacak hiçbirine böylesine kapılamayacağını mı düşünüyorsun cidden? Başka biri gelip sana aynı sevgiyi aynı şekilde verdiğinde tekrar kapılacaksın, başkasına kapılamayacağım diye bir şey yok yani. Umarım karşına bu sefer gerçekten düzgün bir insan çıkar.
Bilmiyorum ama haklısın her dediğinde, hayat neler gösterir bilemem ama onu unutmam baya uzun süremi alacak, onunla konuşurken heyecanlanır huzur bulurdum. Sana şöyle anlatayım hayatım boyunca hiç çabalamadım ilişkilerdir, sevgililiktir, Bana göre bir şey değilmiş diye düşünürdüm, sürekli eğitim ve gelecek hayatıma daha odaklıydım ve onunla değişti bu ama geri eski halime dönmek bana beni kazandırdı şimdiden, cidden ilişkiler bana göre değilmiş, çok yıpranırım hiç gereği yok. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Bilmiyorum ama haklısın her dediğinde, hayat neler gösterir bilemem ama onu unutmam bayağı uzun süremi alacak, onunla konuşurken heyecanlanır huzur bulurdum. Sana şöyle anlatayım hayatım boyunca hiç çabalamadım ilişkilerdir, sevgililiktir, bana göre bir şey değilmiş diye düşünürdüm, sürekli eğitim ve gelecek hayatıma daha odaklıydım ve onunla değişti bu ama geri eski halime dönmek bana beni kazandırdı şimdiden, cidden ilişkiler bana göre değilmiş, çok yıpranırım hiç gereği yok. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Gerçekten söylediğim gibi zaten senin nasibinse 7 cihanı aşar gelir kavuşursunuz. Kişisel gelişimine odaklan zaten kaderinde ki kişi tekrar karşına çıkar. Sanırım ilişkiler bana göre de değil, birini sevmeyi sevilmeyi çok isterdim ancak her istediğimiz olmuyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı