ATK Mercury kulaklık kırılması garantiye girer mi?

İade ya da değişim çıktığında aynı mail üzerinden cevap olarak tercihini söylüyorsun sonrasında işleme alınıyor iade süreci ne kadar sürer emin değilim.

Anladım hocam teşekkür ederim her şey için yarın cevap verirler tahminimce. Bende değişim seçebilirim emin değilim :)

Rica ederim umarım en kısa sürede çözülür işin ben muadilini bulamadığım için iade istemedim açıkçası çok da bakmadım.

Anladım abi teşekkür ederim bende değişim yapacağım.

Arkadaşlar ürünü salı günü kargoya verdim bugün sonuçlandı değişim talebim onaylandı wrait gayet de güzel yardımcı oldu.

Son düzenleme:
Anladım abi teşekkür ederim bende değişim yapacağım.

Arkadaşlar ürünü salı günü kargoya verdim bugün sonuçlandı değişim talebim onaylandı wrait gayet de güzel yardımcı oldu.

Hayırlı olsun tekrardan sorunun çözülmesine sevindim konuyu çözüldü olarak işaretlersen daha sonraki arkadaşlara daha kolay yardımı olur.

Hayırlı olsun tekrardan sorunun çözülmesine sevindim konuyu çözüldü olarak işaretlersen daha sonraki arkadaşlara daha kolay yardımı olur.

Hocam yetkilinin yapması gerekiyor benim elimde değil ben işaretleyemiyorum bir de hocam ben beyazını göndermelerini rica ettim sence gönderirler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı