seyyanbabaz
Hectopat
Bilmem, çok geldi bana tamamen keyfi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, bütçe problemim yok ikisinden birini tercih edebilirim. V9 Pro oyun performansı konusunda nasıl, Battlefiled 6 gibi cok yoğun sesin ve her tarafta bir şeylerin olduğu tarzda oyunlar oynuyorum, S9 Pro ile sürücü farkı olduğunu gördüm ne gibi bir fark olur, teşekkür ederim.Aktif olarak V9 Pro kullanmaktayım. Kafam ve kulağım büyük olmasına rağmen kulağa tam oturmuyor gibi bir durumla karşılaşmadım. Oldukça rahat bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim.
Bağlantı mesafesi olarak 40 metreyi sağlıyor ama araya duvar girerse bu mesafe kısalıyor. Ayrıca 40 metreyi bluetooth ile alabiliyorsunuz. Dongle ile 10-15 metre civarı mesafeye kadar bağlantı sunuyor.
Batarya konusu tamamen size kalmış. Ona bir şey diyemem.
Tavsiye olarak; ikisi de üzmez. Hangisi fiyat olarak daha uygunsa alın geçin eğer bataryayı dert etmiyorsanız. Batarya da öyle küt diye bitecek değil. Sadece şarj döngüsü biraz fazla olur V9 Pro'ya göre.
Sürücü farkı hangi kriterlere göre hangisi daha iyi ya da kötü bilmiyorum açıkçası. O kadar detaylı bilgim yok. Fakat kendi kullandığım kulaklıkla Battlefield 5, CS2, Resident Evil 2 oynadım. Arkadaşlarla sesli sohbet açıp birlikte oyun da oynadık. Ses konusunda herhangi bir şikayet almadım. Sesin çok net olduğunu söylediler hep. Battlefield 5, CS2, Resident Evil 2'de de hangi sesin nereden geldiğini net hissediyordum. Sizin beklentinizi bilmiyorum tabii. Ya da S9 Pro'ya sahip olmadığım için kıyasını yapamıyorum maalesef.Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, bütçe problemim yok ikisinden birini tercih edebilirim. V9 Pro oyun performansı konusunda nasıl, Battlefiled 6 gibi cok yoğun sesin ve her tarafta bir şeylerin olduğu tarzda oyunlar oynuyorum, S9 Pro ile sürücü farkı olduğunu gördüm ne gibi bir fark olur, teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.