ATK X1 Pro Max gıcırdıyor

natx10

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Wraith esporttan ATK X1 Pro Max model mouse aldım fakat sol tarafına bastırınca gıcırdama sorunu var. Biraz rahatsızlık veriyor bu sorun. Fareyi alan %80 kişilerde varmış, sizce ne yapmam gerekiyor?

Biliyorum. Yandaki tuşların olduğu yer zaten. Eğer oyun oynarken o yandaki tuşlar kendi kendine basma falan yapmıyorsa sorun olmaz.

Biliyorum. Yandaki tuşların olduğu yer zaten. Eğer oyun oynarken o yandaki tuşlar kendi kendine basma falan yapmıyorsa sorun olmaz.
Eyvallah kral sende ne mouse vardı?

Birde bu mousenin bataryası maks kaç yıl götürür kral

Lamzu thorn ve Dareu A950 pro var.

Kaç yıl götürür bataryası bilemem o şansa ve kullanıma bağlı.
Lamzu Atlantis OG V2 modelini 1 yıldır kullanıyorum hocam. Hiçbir esneme ve gıcırdama yok acaba thorn modeli aynı şekilde kaliteli mi? Palm tutuş için daha rahat görünüyor ne düşünüyorsun.

Lamzu Atlantis OG V2 modelini 1 yıldır kullanıyorum hocam. Hiçbir esneme ve gıcırdama yok acaba thorn modeli aynı şekilde kaliteli mi? Palm tutuş için daha rahat görünüyor ne düşünüyorsun.
Bende hem fnatic sürümü hemde normal hali var ikiside hafif gıcırdıyor belki ben fazla güç uyguluyorum bilemem. Ha sadece ufak gıcırtı var esneme olmuyor bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı