Normal oyun oynarken sorun olmuyorsa sıkıntı olmaz. Çoğu Mouse'ta zamanla gıcırdama oluyor zaten.
Sol click değil bu arada sol baş parmağı olan yerNormal oyun oynarken sorun olmuyorsa sıkıntı olmaz. Çoğu mouse'ta zamanla gıcırdama oluyor zaten.
Eyvallah kral sende ne mouse vardı?Biliyorum. Yandaki tuşların olduğu yer zaten. Eğer oyun oynarken o yandaki tuşlar kendi kendine basma falan yapmıyorsa sorun olmaz.
Birde bu mousenin bataryası maks kaç yıl götürür kralBiliyorum. Yandaki tuşların olduğu yer zaten. Eğer oyun oynarken o yandaki tuşlar kendi kendine basma falan yapmıyorsa sorun olmaz.
Lamzu thorn ve Dareu A950 pro var.Eyvallah kral sende ne mouse vardı?
Birde bu mousenin bataryası maks kaç yıl götürür kral
Lamzu Atlantis OG V2 modelini 1 yıldır kullanıyorum hocam. Hiçbir esneme ve gıcırdama yok acaba thorn modeli aynı şekilde kaliteli mi? Palm tutuş için daha rahat görünüyor ne düşünüyorsun.Lamzu thorn ve Dareu A950 pro var.
Kaç yıl götürür bataryası bilemem o şansa ve kullanıma bağlı.
Bende hem fnatic sürümü hemde normal hali var ikiside hafif gıcırdıyor belki ben fazla güç uyguluyorum bilemem. Ha sadece ufak gıcırtı var esneme olmuyor bende.Lamzu Atlantis OG V2 modelini 1 yıldır kullanıyorum hocam. Hiçbir esneme ve gıcırdama yok acaba thorn modeli aynı şekilde kaliteli mi? Palm tutuş için daha rahat görünüyor ne düşünüyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.