Atlantisnet kutusu takıldı

Düşmanlık tarzı şeyler mi var buralara? :D neden yasak vardı ki ve yasak değil de sadece erişim sorunu mu vardı?

Yasak mı erişim sorunu mu bilmiyorum ama bu iki siteye giriş yapamıyordum. Mobil veri ile girmeye çalıştığımda giriyordu ama AtlantisNet'e bağlandığımda hata veriyordu ve giriş sağlayamıyordum. Şu an sorunsuz giriliyor ama.

Yasak mı erişim sorunu mu bilmiyorum ama bu iki siteye giriş yapamıyordum. Mobil veri ile girmeye çalıştığımda giriyordu ama AtlantisNet'e bağlandığımda hata veriyordu ve giriş sağlayamıyordum. Şu an sorunsuz giriliyor ama.
Peki senden ricam olsa oyuna sahip değilsen bile Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4
Ping değerlerini bakabilir misin :( ve ya başka tanıdığın varsa o söyliyebilirim şuan benim 50 civari İsttanbuldayken ADSL tabi ... Gigadaki MS değerlerini merak ediyorum

Peki senden ricam olsa oyuna sahip değilsen bile Multiplayer - Battlelog / Battlefield 4
Ping değerlerini bakabilir misin :( veya başka tanıdığın varsa o söyleyebilirim şu an benim 50 civari isttanbuldayken ADSL tabii... Gigadaki ms değerlerini merak ediyorum.

Şu anda bilgisayarım olmadığı için bu testi yapmam pek mümkün değil. Birkaç haftaya almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra çoğu oyunun ping değerleri hakkında bilgi verebilirim.
PUBG Mobile gibi telefon oyunlarında sabit 20 ms alıyordum.

Erişim engeli var. @bilinçli pars
1676710080958.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı