Atlas OS güvenilir mi ve performans arttırır mı?

R A O X

Centipat
Katılım
4 Mart 2023
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Atlas OS indirmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Bana Valorant'ta FPS artışı sağlar mı ve güvenilir mi? Kurulurken bilgisayar sıfırlanır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Atlas OS indirmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Bana Valorant'ta FPS artışı sağlar mı ve güvenilir mi? Kurulurken bilgisayar sıfırlanır mı?
AtlasOS, Diğer Windows işletim sistemlerine göre arkaplanda daha az işlem olmasını sağlar. Buda işlemciyi rahatlatır ve daha yüksek FPS değerleri alırsın. Kurulum aşamasından bir bilgim veya fikrim yok.
 
Atlas OS un sitesine girip iki dosyayı indiriyorsun sonrasında AME Wizard'i açıp playbook dosyasını içine atıyorsun.
 
Kurarken sıfırlanır mı bir de Valorant'ı açar mı?
Atlas OS'u kurma yöntemi diğer modlu OS'lerden biraz farklı, direkt modlu ISO kurmak yerine orijinal ISO kurup bir tür script çalıştırarak yapıyorsunuz. Bildiğim kadarıyla şuanki Windows kurulumunuzda başka modlama, debloat scriptleri çalıştırmadıysanız Atlas OS kurulumunu çalıştırmanızda sakınca görmüyor geliştiriciler, şuanki Windows üstünde kurulum çalıştırırsanız sıfırlanma olmaz yani. Valorant açar.

FPS olarak zaten yeterli bir sistemim olduğu için çok büyük bir fark gözlemlemedim, FPS'ten çok sistem giriş gecikmesi vb. şeyleri iyileştiriyor bence, uzun bir süredir FPS oyunları da oynamadığımdan bunu da test edemedim. Benim gibi bir kullanıcı için pekte bir faydası yok yani, zaten o yüzden düz Windows 11'e geri döndüm.
 

Geri
Yukarı