Atlas OS güvenilir mi?

Swiftea

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar aldım Windows 10 kurdum fakat daha önceden atlas OS kullanmıştım, o zaman güvenilirliği benim için çok önemli değildi fakat şu an önemli geliyor. Atlas OS'in sadeliği çok hoşuma gidiyordu bu Windows sürümünde bir sürü gereksiz şey var ve lisans Key'im olmadığından ayarlardan neredeyse hiçbir özelleştirme yapamıyorum çok canımı sıkıyor. Açıkçası yeniden atlas OS kurmak istiyorum ama bir yandan da bilgisayar yeni olduğundan korkum var. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM key ben aldığımda 20 TL'ydi şimdi 40-50 TL falan lisansı öyle halledin atlas bilmemde ReviOS kullanıyorum iyi gibi ama çok fark görmedim kurmasamda olurdu açıkçası.

bu tur seylerin guvenilirligini tamamen bilmek zor. kendileri acik kaynak olarak gelistirdigini soyluyor. ama isin eninde sonunda bi guven meselesi var. tavsiyem chris titus tech'in windows utilitysi ile kendi istedigin ayarlari yapman.

OEM key ben aldığımda 20 TL'ydi şimdi 40-50 TL falan lisansı öyle halledin atlas bilmemde ReviOS kullanıyorum iyi gibi ama çok fark görmedim kurmasamda olurdu açıkçası.

Açıkçası onlara da çok güvenemiyorum.

Bu tur seylerin guvenilirligini tamamen bilmek zor. Kendileri acik kaynak olarak gelistirdigini soyluyor. Ama isin eninde sonunda bir guven meselesi var. Tavsiyem chris titus Tech'in Windows Utility'si ile kendi istedigin ayarlari yapman.

Tabii ki hocam illaki bir güven sıkıntısı oluyor, birkaç tane açılan konuya baktım güvenilir diyorlar ama pek bilemiyorum. Açıkçası ayarlama işlerinden falan da çok anlamıyorum. Aslında memnun gibiyim Windows 10'dan ama şu Windows'u aktive edin yazısı ve özelleştirme yapamamak canımı sıkıyor dediğim gibi.
Regedit'e komut yapıştırınca falan Windows'u etkinleştir yazısı geçiyor diye biliyorum ama ne kadar güvenli hiçbir fikrim yok.

O kodlara güvenmemek garip hocam araştırmanızı yapıp alabilirsiniz ucuz ve kalıcı bir çözüm önemli olan hangi tür aktivasyon key satın aldığınıza dikkat etmek çeşitleri var Retail mi diğer tür key mi kullandıktan sonra Outlook hesabına işleniyor daha sonra başka PC de hesabını girdiğinde yine orijinal Win kullanabiliyorsun kullandığın keyin türünü öğrenmek için yollar var bayağı basit internette bulabilirsin kısa bir zaman ayırıp halletmeni öneririm sonra uzun zaman boyu iyi ki yapmışım dersin :)

O kodlara güvenmemek garip hocam araştırmanızı yapıp alabilirsiniz ucuz ve kalıcı bir çözüm önemli olan hangi tür aktivasyon key satın aldığınıza dikkat etmek çeşitleri var Retail mi diğer tür key mi kullandıktan sonra Outlook hesabına işleniyor daha sonra başka PC de hesabını girdiğinde yine orijinal Win kullanabiliyorsun kullandığın keyin türünü öğrenmek için yollar var bayağı basit internette bulabilirsin kısa bir zaman ayırıp halletmeni öneririm sonra uzun zaman boyu iyi ki yapmışım dersin :)

Anladım hocam peki önerdiğiniz bir yer var mı almak için?

Ben alalı uzun zaman oldu fatura kesilmediği içinde bulamadım ama tavsiye olarak şunu söyleyebilirim ki satıcı çoğunlukla alıcıya vadettiği kodu vermiyor bu kod istediğim değil deyince doğrusuyla değiştiriyor alıcı uyanık olduğunu belli etmeli bu sitelerden alışveriş yaparken.

Ben alalı uzun zaman oldu fatura kesilmediği içinde bulamadım ama tavsiye olarak şunu söyleyebilirim ki satıcı çoğunlukla alıcıya vadettiği kodu vermiyor bu kod istediğim değil deyince doğrusuyla değiştiriyor alıcı uyanık olduğunu belli etmeli bu sitelerden alışveriş yaparken.

Tamamdır teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı