kurulabilir fakat bana kalırsa Windows 7 & 8.1 veya Linux'a yönelmeniz.
Ne için kullanmak istediğinize bağlı, ne planlıyorsunuz?Hocam sizce hangisi.
Ne için kullanmak istediğinize bağlı, ne planlıyorsunuz?
Gündelik işler vb. için kullanacaksanız hafif bir Linux dağıtımı hoş olabilir. Fakat oyun oynamayı düşünüyorsanız "bazı" oyunlar Linux'da desteklenmiyor(o sistemle tam ne oynanır bilmiyorum fakat durum bu şekilde.)
Kesinlikle 10 olmasını istiyorsanız, LTSB ve LTSC sürümlerini araştırabilirsin. (Bu sürümleri de tavsiye ederim aklıma şimdi geldi.)Yo hocam amaç oyun değil de Linux istemiyor Windows olacak.
Kesinlikle 10 olmasını istiyorsanız, LTSB ve LTSC sürümlerini araştırabilirsin. (bu sürümleri de tavsiye ederim aklıma şimdi geldi.)
Bknz. LTSB 2015, 2016 veya LTSC 1809 falan(daha çok sürüm var.) Bunu kendiniz forumda vs. araştırabilirsiniz.
(LTSB ve LTSC'de AtlasOS gibi gereksiz Windows hizmetlerinden arındırılmış bir işletim sistemi. "AtlasOS'dan daha güvenilir. ^-^")
10 olmasa da olur derseniz direkt Windows 8.1 kurabilirsiniz.
Bilmiyorum fakat sanırım yüksek ve yüksek ihtimal yapılmıyor.Hocam peki atlas OS u nasıl Türkçe yapabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.