AtlasOS vs ReviOS vs Windows

Bilinmeyenben

Hectopat
Daha fazla  
Amacın hem FPS hem de gecikme azaltmak en düzgün ve optimize olan hangisi bazıları düz Windows'un ayarlarını kendin ayarla diyor eğer o daha iyiyse ayarları nasıl yapmalıyım.

Windows LTSC kurup dilediğiniz gibi kullanın. İnternetteki ayarların çoğu hiçbir işe yaramıyor ve zaman kaybı.

ReviOS'u tavsiye ederim. Güvenlik problemi cart curt diyenler olsa bile 2 yıla yakındır kullanıyorum, hemen hemen her sürümünü denemişimdir. Hiç bir güvenlik sorunu ile karşılaşmadım, performans ise Stock Windows'a göre biraz daha iyi.

Amacın hem FPS hem de gecikme azaltmak en düzgün ve optimize olan hangisi bazıları düz Windows'un ayarlarını kendin ayarla diyor eğer o daha iyiyse ayarları nasıl yapmalıyım.

Güçlü bir sisteminiz varsa üçü arasında değerli bir fark olmayacaktır. İlla bir öneri isterseniz ben AtlasOS öneririm.

Çok fazla modlu Windows denedim ama genelde standart Windows'tan pek bir farkı olmuyor RAM kullanımı deseniz ilk başta düşük oluyor sonra ne oluyorsa yine şişiyor durduk yere eğer sistem iyiyse standart Windows kurun 1 2 debloat falan yaparsanız yeter eğer kötüyse o zaman güzel fark oluyor ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı