AtlasOS vs ReviOS vs Windows

Windows 11 olan mı daha iyi 10 olan mı? ISO dosyası olarak mı kuruluyor yoksa setup mı?
Doğrudan ISO dosyası şeklinde rufus ile yazdırarak kullanabilirsiniz.
Windows 10 daha hafif olur, Extended Security Updates(ESU) açarak güvenlik güncellemelerini alabilirsiniz ama Windows 11 olan uzun ömürlü bir işletim sistemi olur.

Hocam Massgrave korsana girmiyor mu?
Anladığım kadarıyla girmiyor zira forumda MAS'ın etkinleştirme aracını önerip de ceza alanı görmedim. Ayrıca ben o aracın değil, LTSC ISO'larının olduğu linki verdim.

Anladığım kadarıyla girmiyor zira forumda MAS'ın etkinleştirme aracını önerip de ceza alanı görmedim. Ayrıca ben o aracın değil, LTSC ISO'larının olduğu linki verdim.
Haklısınız hocam, proje GitHubda açık kaynak olarak bulunuyor sorun teşkil etmemesi gerek.

Windows 11 olan mı daha iyi 10 olan mı? ISO dosyası olarak mı kuruluyor yoksa setup mı?
(Bence) 10 daha iyi çünkü 11 10'un üstüne anlamlı denilebilecek hiçbir şey katmayıp üstüne bir de zaten halihazırda ağır olan bir sistemi (10) daha da şişiriyor.

Tüm Windows sürümleri hem ISO'dan boot edilebilir hem de setup olarak kurulabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı