Toprakbrkyy Picopat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #1 Şifreyi yanlış tusladım diye kartı yuttu. İçinde para vardı. Nasıl alabilirim veya paramı verirler mi? Kartsız nasıl alabilirim parayı?
Şifreyi yanlış tusladım diye kartı yuttu. İçinde para vardı. Nasıl alabilirim veya paramı verirler mi? Kartsız nasıl alabilirim parayı?
frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 522 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #2 QR ile çekebilirsiniz. Artı 0 Eksi
2 261980 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 7 29 Mart 2024 #3 frkn.arda dedi: QR ile çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bankalar genelde kartla beraber hesaba da bloke atar boyle durumlarda, bankayla gorusun. Artı 0 Eksi
frkn.arda dedi: QR ile çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bankalar genelde kartla beraber hesaba da bloke atar boyle durumlarda, bankayla gorusun.
TYG16 Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 645 Çözümler 1 29 Mart 2024 #4 Toprakbrkyy dedi: Şifreyi yanlış tusladım diye kartı yuttu. İçinde para vardı. Nasıl alabilirim veya paramı verirler mi? Kartsız nasıl alabilirim parayı? Genişletmek için tıkla... Şubedende yardımcı olurlar kart almak için Artı 0 Eksi
Toprakbrkyy dedi: Şifreyi yanlış tusladım diye kartı yuttu. İçinde para vardı. Nasıl alabilirim veya paramı verirler mi? Kartsız nasıl alabilirim parayı? Genişletmek için tıkla... Şubedende yardımcı olurlar kart almak için