ahmeto897
Decapat
Daha fazla
Merhaba pazar günü ziraat ATM'sinden Tosla kartıma para yüklerken (350TL) ATM'de şöyle bir yazı çıktı bankanızla iletişim kuramdık bu yüzden ATM paranıza el koydu ve altında bir numara vardı. Bende bu numarayı aradım ve durumu izah ettim. Onlarda Tosla Kartı aramamı söylediler. Bende Tosla Kartı arayıp durumu izah ettim onlarda T.C. kimlik no, kaç lira yatırdığımı, ne zaman işlem, ATM numarasını yaptığımı falan sorup işlem başlatıklarını söylediler. Bende pazar günü olduğu için Ziraat Bankası'na gidemedim. Ertesi gün ise Ziraat Bankası'na gidip durumu anlattım onlar ise arkada bir odaya götürüp saat kaçta işlem yaptığımı sordular ve sonra sistemde 350 TL fazlalık buldular sonra 15 yaşında olduğum için ve Tosla işlem başlattığı için parayı elden veremediklerini söylediler bende duruma okeydim fakat oradaki memur ablaya paranın hesabıma kaç günde geçer diye sorduğumda 30-60 arasında geçebileceğini söyledi fakat para sistemde zaten gözüküyor sadece havale ile parayı hesabıma göndermek. Merak ettiğim birkaç soru acaba para yatarken 15 yaşında olduğum için sıkıntı çıkar mı? Tosla karta parayı göderirken herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Bu para transferi bu kadar uzun mu sürer? Birkaç foruma baktığımda 3 ila 7 gün arasında parasının yattığını söylemişlerdi ve bankada memur olan enişteme sorduğumda ise Max 15 gün süreceğini söyledi. Bu süreç nasıl işler merak ediyorum.