ATM parayı yuttuktan sonra süreç nasıl işler?

Spelartt

Hectopat
Daha fazla  
Yapı Kredi ATM'si dün 600 liramı yuttu. FUPS destekle konuştum rapor oluşturup bankayla iletişime geçeceklerini söylediler fakat para daha yatmadı. Süreç ne kadar sürüyor bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ATM'yi kontrole gelen ekipler sayımda fazla çıktığında yatırıyorlar. Bu süreç genellikle 1-2 haftayı buluyor.

Anladığım kadarıyla iletişime geçmişsiniz de gene de genel bilgi olması adına açıklayayım:
Başlangıçta paranızı hangi ATM yuttuysa o bankayla iletişime geçiyorsunuz. Hangi saatte ve ne kadarlık banknotunuzu yuttuğunu eksiksiz şekilde söylüyorsunuz. En geç 14 iş günü içerisine kadar kontrol sağlanıyor, kontrol sağlandıktan sonra şubeden paranızı alıyorsunuz ya da hesabınıza yatıyor.

Anladığım kadarıyla iletişime geçmişsiniz de gene de genel bilgi olması adına açıklayayım:
Başlangıçta paranızı hangi ATM yuttuysa o bankayla iletişime geçiyorsunuz. Hangi saatte ve ne kadarlık banknotunuzu yuttuğunu eksiksiz şekilde söylüyorsunuz. En geç 14 iş günü içerisine kadar kontrol sağlanıyor, kontrol sağlandıktan sonra şubeden paranızı alıyorsunuz ya da hesabınıza yatıyor.

Ben banka yerine kullandığım kart desteğiyle iletişime geçtim onlar benden dediğiniz bilgileri aldı ve süreci başlatacaklarını söylediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı