ATM'den Papara'ya para geçmedi

ilkay kalfa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Bu sabah ziraat ATM'sinden Papara kartıma para yatırdım yatırdıktan sonra ATM arızalandı dedi ve hesaba geçmedi. Bankadaki yetkililere sordum kartın müşteri hizmetlerini arayın onlar bizden talep edecek dedi ama Papara müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sabah ziraat ATM'sinden Papara kartıma para yatırdım yatırdıktan sonra ATM arızalandı dedi ve hesaba geçmedi. Bankadaki yetkililere sordum kartın müşteri hizmetlerini arayın onlar bizden talep edecek dedi ama Papara müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Ne yapmalıyım?

Papara'nın müşteri hizmetleri yok mu nasıl ulaşamıyorsun?

ATM hangi bankaya ait ise o bankayı arayıp ATM kodu gibi bilgileri talep et. Daha sonra Papara'yı arayıp bu bilgileri onlara ver. Zaten ATM'de para sayımı yaparken fazla bakiye çıkacağı için paran geri verilir. 2 - 3 hafta sürebiliyor. Benzer bir durumu ben de yaşadım.

ATM no alıp Papara'ya yazacaksınız.

Yakın zananda bende yaşadım buna gerek yok.

Hocam Papara'ya nasıl ulaşamıyorsnuz?

Arkadaşlar ulaştım itiraz oluşturda en fazla 16 gün içerisinde sonuçlanacağını söylediler

Yakın zananda bende yaşadım buna gerek yok.

Hocam Papara'ya nasıl ulaşamıyorsnuz?
Ne kadar sürede sonuçlandı ve parayı geri alabildinizmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı