- Makaleler
- 1
O zaman Antix'e göz atabilirsin. Duyduğuma göre Tiny Core Linux'ten bile daha az RAM kullanıyormuş.
Birileri test etti geçenlerde daha az RAM kullanıyor. Ama tabi JWM oturumu falan sanırım.@gen2 Hocam gerçekten dediğiniz mümkün mü? Burda TCL'den bahsediyoruz.
O zaman Antix'e göz atabilirsin. Duyduğuma göre tiny Core Linux'ten bile daha az RAM kullanıyormuş.
Bakayım hemen.Benim baktığım antix 64 Bit var ama bana 32 Bit lazım![]()
Benim baktığım antix 64 Bit var ama bana 32 Bit lazım![]()
Linux dışında, kurabiliyorsanız OpenBSD kurmanızı önerebilirim. Kaynak kullanımı gerçekten az. Tabii amacınıza bağlı, internette günlük gezinti gibi amaçlar için ise güzel olur fakat programlama ise Linux daha iyi olur çünkü doğru dürüst metin düzenleyici bulamadım OpenBSD için, Electron.js uygulamalar çalışmıyor, bunun yüzünden de vs code kuramadım gibi gibi. Fakat OpenBSD ile güzel tecrübe edinebilirsiniz. Çoğu işi, konfigürasyonu vs. manuel yapıyorsunuz.
OpenBSD maalesef Electron uygulamalarını desteklemediği için VS Code yok. FreeBSD portunu görmüştüm GitHub'ta.OpenBSD reposunu bilemem ama FreeBSD reposu çok kalabalık. VSCode da mevcut repoda.
OpenBSD maalesef Electron uygulamalarını desteklemediği için vs code yok. FreeBSD portunu görmüştüm GitHub'ta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.