Fluxbox ortamını kullanırsa olabilir aslında. Xfce ortamı 4.19 kernel ile daha ağır gibi geldi bana. Nedense 5.10 kernel ile denediğimde çok daha akıcı gelmişti.
Fluxbox ortamını kullanırsa olabilir aslında. Xfce ortamı 4.19 kernel ile daha ağır gibi geldi bana. Nedense 5.10 kernel ile denediğimde çok daha akıcı gelmişti.
Hocam İlledelinux hazırda Live olarak çalıştırdım bayağı güzel çalıştı. Linux Mint indirmemiştim. Sizce avantajları ve dezavantajları ne olur? Linux Mint ve İlledelinux.
Her ikisi de Debian tabanlı olduğu için aralarında pek fark yok. Fakat İlledelinux'da sistemi daha da hafifletmek için yapılmış birçok ayarı bulunduruyor. Keşke @illedelinux hocamız aramızda olsaydı. Anladığım kadarı ile ben buraya kaydolmadan önce bazı olaylar yaşanmış.
Yanlız forumda Hızlıresim gibi harici resim yükleme sitelerini paylaşmak yasak. Bu durumdan dolayı ceza alabilirsiniz. Lütfen Görsel yükle düğmesini kullanın.
Diğer forumlarda yasak değildi ben buradada yasak değil zannettim
Hocam nasıl oluşturabilirim C ve D ayrı diskleri. 4 GB USB belleğim var ona depolayamam.
Diğer forumlarda yasak değildi ben buradada yasak değil zannettim
Hocam nasıl oluşturabilirim C ve D ayrı diskleri. 4 GB USB belleğim var ona depolayamam.
Boş alanı seçin. Dosya sistemini ext4 yapın. Boyutunu 114,3 GB yapın. Bağlama noktasını "/" olarak ayarlayın.
Geriye kalan alanı seçin. Dosya sistemini NTFS ya da FAT yapın. Bağlama noksasını "/home" olarak seçin. Böylelikle indirdiğiniz dosyalar, attığınız fotoğraflar direk o bölümde depolanacak.
Yasak olmasının sebebi bir süre sonra bu fotoğrafların kaldırılması ve bunun sonucunda insanlarda kafa karışıklığına yol açması. Çünkü fotoğraf yok ve insan ne olduğunu anlamıyor.
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...