Atom N570 Windows 10 Sistem Antivirüs Önerisi

Makaleler
24
Merhaba. Atom N570 işlemcili, 2GB Bellekli Asus Eee PC Seashell Series Netbook bilgisayarıma temiz Windows 10 kurulumu yaptım. Benim başta niyetim Bitdefender ya da Kaspersky Free kurmaktı ama CPU'dan dolayı endişeliyim. Siz ne önerirsiniz? Ücretsiz ya da fiyatı 40TL'yi geçmemeli. Ya da Defender+EEK+Zemana Portable+Ublock Origin+NoScript mi kullanmalı? Bir de Ninite güvenilir midir? Teşekkür ederim.
@Murat5038 @24099 @Türkçesever @THE_MILLER

Son düzenleme:
Kaspersky Free kullanabilirsin ama Windows ile birlikte o işlemci ve özellikle de RAM az geliyor. Windows Defender kullan veya hiç kullanma. Celeron N3060 bir bilgisayar şahsen hem internet işlerini hem de kapsamlı antivirüs taramalarını kaldıramıyor. Onun da kaldıramayacağını düşünüyorum. Önerim hoşunuza giden bir Linux kullanmanız veyahut antivirüs kullanmamanız olur.

Kaspersky Free kullanabilirsin ama Windows ile birlikte o işlemci ve özellikle de RAM az geliyor. Windows Defender kullan veya hiç kullanma. Celeron N3060 bir bilgisayar şahsen hem internet işlerini hem de kapsamlı antivirüs taramalarını kaldıramıyor. Onun da kaldıramayacağını düşünüyorum. Önerim hoşunuza giden bir Linux kullanmanız veyahut antivirüs kullanmamanız olur.
Bitdefender Free hakkında ne düşünüyorsunuz? Önceden 360 TS vardı ve kasmıyordu. İleride belki 4GB yapabilirim bu arada belleği.

Sorun olan çalıştırması değil. Günlük işlerde gözle görülür derecede yavaşlatma yapıyor.

Bitdefender Free hakkında ne düşünüyorsunuz? Önceden 360 TS vardı ve kasmıyordu. İleride belki 4GB yapabilirim bu arada belleği.
İkisi ile de deneyebilirsin. N3060 bu işlemciden biraz daha zayıf. Belki sende performanslı olur.

Belleği artırmak gereksiz olur gibime geliyor. Zaten işlemci 2GB belleğin işlemini yapabilecek kapasitede.

Sorun olan çalıştırması değil. Günlük işlerde gözle görülür derecede yavaşlatma yapıyor.

İkisi ile de deneyebilirsin. N3060 bu işlemciden biraz daha zayıf. Belki sende performanslı olur.

Belleği artırmak gereksiz olur gibime geliyor. Zaten işlemci 2GB belleğin işlemini yapabilecek kapasitede.
N3060'ın bundan daha zayıf olduğuna emin misiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı