Son düzenleyen: Moderatör:
Olmadı.ayarlar.json'a token girince diğer kısma girmiyoruz diye biliyorum.
Diğer kısma şu kodu yapıştırır mısınız?
(Editlemeden)
client.login('token');
Benim dediğimi deneyin. Olmaz ise tokenlerinizi kaldırıp iki scriptide hastebin gibi bir siteye yükleyin oradan düzeltmeye çalışayım.Olmadı.
Sahip'ten sonraki virgülü kaldır.
Ayarları tanımladığın yerin altına.
Let token = ayarlar. Token;
Yaz. Sonra en sona.
client.login(token);
Yaz ve konsolda Node. Dene.
Şimdi de. unexpected token < json at position 56 olduOldu mu ? Olmadıysa bir de @kerb 'in dediğini deneyin.
Bir de bu arkadaşın attığını deneyin.
Şimdi de. unexpected token < json at position 56 oldu
Benim dediğimi deneyin. Olmaz ise tokenlerinizi kaldırıp iki scriptide hastebin gibi bir siteye yükleyin oradan düzeltmeye çalışayım.
Benim dediğimi deneyin. Olmaz ise tokenlerinizi kaldırıp iki scriptide hastebin gibi bir siteye yükleyin oradan düzeltmeye çalışayım.
Ben şimdi attığınız linkten bir kaç düzeltme yaparak düzgün bir şekilde çalıştırdım.Arkadaşlar Discord üzerinden bir bot yapıyordum atom programıyla alt yapısı hazırlıyordum ve botun BAT dosyasını açtım hatayı gördüm 30 dk kafa yordum ama bulamadım SS'lerini atıyorum ve altyapının config dosyasını SS olarak atıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 544474Eki Görüntüle 544475
Ben şimdi attığınız linkten birkaç düzeltme yaparak düzgün bir şekilde çalıştırdım.
PrivateBin
yeni bir konsol açıp sırasıylaHiçbir şey yazmıyor botu açtığımda.
Pardonyeni bir konsol açıp sırasıyla
npm discord.js
npm fs
yapın ve tekrar deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.