Atomic Heart gamelog Türkçe yama güvenli mi?

p6ultimate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Xbox üzerinden oyunu oynuyorum bu TR yama güvenilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

1736935868255.png

Hangisinin kurulumu daha kolaydır?

Başka yamalar için bu çeviri grubunu kullanıyordum gayet güvenilir. Herhangi bir sorun olduğunda discordlarından hemen dönüş yapıyorlardı ben kullanırken.

1736936888690.png

VirusTotal'de tarattırdım bu çıktı sorun var mıdır?
Devam etmek istersemde böyle bir uyarı veriyor
1736936976337.png

Son düzenleme:
Hangisinin kurulumu daha kolaydır?

Eki Görüntüle 2397757

VirusTotal'de tarattırdım bu çıktı sorun var mıdır?
Devam etmek istersemde böyle bir uyarı veriyor
Eki Görüntüle 2397758
VirüsTotal sonucu false positive, güvenilir. Hata içinde Türkçe yama exe dosyasını oyunun kurulu olduğu klasöre attınız mı? Bir de oyunun kurulu olduğu klasörü seçtiniz mi? Ayrıca hangi platformdan oynuyorsan o platform için yükle basacaksın. Bunlardan emin misin?

@p6ultimate O zaman Türkçe yama exe dosyasını oyunun yüklü olduğu klasöre at ve kurulum için de oyunun yüklü olduğu klasörü seç. Sonra da XBOX için Yükleye bas.

Son düzenleme:
VirusTotal sonucu false positive, güvenilir. Hata içinde Türkçe yama EXE dosyasını oyunun kurulu olduğu klasöre attınız mı? Bir de oyunun kurulu olduğu klasörü seçtiniz mi? Ayrıca hangi platformdan oynuyorsan o platform için yükle basacaksın. Bunlardan emin misin?

EXE dosyasını atmamıştım nereye atmam gerekiyor tam olarak? Kurulumunu okudum ama tam anlamadım. Ben normalde önceki TR yamalarda oyunun EXE dosyasını seçiyordum ama bunun EXE dosyasını bulamadım ve Xbox üzerinden satın aldım.

Not: Az önce oyun klasörünü seçip denedim ve yama kuruldu deyip ulaşılamayan bir sekmeye attı sonra oyuna girdim ama TR yama olmamış sanırım virüs yedim. :D

Calypso çeviri yamaları genelde güvenilirdir, sorun çıkacağını sanmam. İsterseniz VirusTotal'de taratabilirsiniz.

Sizin dediğiniz TR yamayı nasıl indirebilirim? Bir YouTube hesabında anlatıyor ama VPN kullanmadığım için DC'ye giremiyorum.

Son düzenleme:
Gamelog yaması daha önce kullanmıştım.Güvenli gibi duruyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı