Atomic Heart'a hypelanan var mı?

ius

Hectopat
E3 2018'de gördüğümden beri bayağı merak ediyorum bu oyunu, çok başarılı olacağını düşünüyorum. Arka plan isimlerinde Dishonored gibi işlerde çalışmış kişiler var, müziklerini Doom ve Wolfenstein oyunlarından bilinen Mick Gordon yapıyor ancak oyunun tam tarihi hala belli değil, pre order seçeneği vardı -kaldırılmış-, sitesine kariyer ilanları açılmış boş yerler için (acaba işler yolunda değil mi?). Instagram sayfasında bir yorumun altına 2021 denilmiş çıkış tarihine ve sanki varlarını yoklarını bu oyuna koyuyor gibiler ekip oyuna inanıyor umarım çıktığı zaman başarılı bir şekilde çıkar da hak ettiklerini alırlar, orijinal oyun sıkıntısı çektiğimiz şu dönemlerde ilaç gibi gelecektir.

ss_dc36e8064a0e4a8de50c48955074e2a013809d94.1920x1080.jpg

Açıkçası bu oyuna ne olduğunu merak ediyorum.İlk gördüğümde çok ilgimi çekmişti ama uzun süreli sessizlik beni tedirgin etti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı