Arkadaş Iberia alıp ProMods girmekten söz etmiş ben de bütün DLC'leri vardır diye düşünmüştüm.ETS'nin de çok fazla DLC'si var.
ATS ile ETS aslında zevk meselesi. Avrupa yollarını, Avrupa kamyonlarını seviyorsanız ETS'de kalın.
Ben Amerikan seviyorum ATS takılıyorum. ETS daha ruhsuz geliyor. Kenworth sürüyorum motorun sesi yetiyor.
Cevap veren herkese teşekkür ederim. Ats aldım çünkü 44tl gibi bir fiyat vardı. Çok büyük indirim vardı.Arkadaş Iberia alıp ProMods girmekten söz etmiş ben de bütün DLC'leri vardır diye düşünmüştüm.
Mp tarafı nasıl?Cevap veren herkese teşekkür ederim. Ats aldım çünkü 44tl gibi bir fiyat vardı. Çok büyük indirim vardı.
Hocam TruckerMP tarafından bahsediyorsanız. 50-140 kişi oluyor. Oyun gayet zevkli.Mp tarafı nasıl?
Hocam Truckers MP tarafından bahsediyorsanız. 50-140 kişi oluyor. Oyun gayet zevkli.
Oyun gayet zevk veriyor. Özellikler Amerikan tırlarının sesleri çok iyi.DLC'siz zevk veriyor mu?
Alıp 2 saat denemek istiyorum ama 2 saat ne kadar deneyimlenir muamma.Oyun gayet zevk veriyor. Özellikler Amerikan tırlarının sesleri çok iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.