RC390 vs 450sr

Alınır gayet. Tertemiz 14 model MT125'ler altın değerinde görülüp uzun süre götürüyor yaşına rağmen. 125 CC ile karşılaştırdım özellikle durumu anlayabilmen için. Bu diğerlerine nazaran yeni bir makine, km de düşük. Şunu da bil, motor ilanlardan gözüktüğü gibi olmaz çoğu zaman. Aynısını bizzat yaşadım, çiziksiz denilen motorun grenajı anahtarlıkla çizme savaşına dönmüş, meydan muharebesi gibi. Bu olur, motor yağmur altında bırakılmış olur vs. Paslanırsa da ayrı problem. Fotoğraflara aldanma onu demeye çalışıyorum. Onun harici net alacaksan eksper için de para ayır.

Ayrıca, plakayı en yakın Yamaha servisinde sorgulat. Cihazın geçmişi öğrenirsin, eksper kadar etkili olmasa da seni bilgi sahibi eder. Tanıdık falan varsa daha kolay hallolur.

Çok teşekkür ederim hocam umarım alırım kapılmazsa

Rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah. İstersen 50 CC sür, kazasız belasız sür. Ne olacağı belli olmuyor. İstediğin kadar dikkatli ol, araba sürücüsünün bir hatasına bakar sen tüm önlemleri alsan bile. Kafası atıp da arabaya binen şahsiyetlerden hayır gelmedi bu zamana kadar, gelmez de. Kaç kişinin canına mâl oldular.

Ayrıca, plakayı en yakın Yamaha servisinde sorgulat. Cihazın geçmişi öğrenirsin, eksper kadar etkili olmasa da seni bilgi sahibi eder. Tanıdık falan varsa daha kolay hallolur.

Rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah. İstersen 50 CC sür, kazasız belasız sür. Ne olacağı belli olmuyor. İstediğin kadar dikkatli ol, araba sürücüsünün bir hatasına bakar sen tüm önlemleri alsan bile. Kafası atıp da arabaya binen şahsiyetlerden hayır gelmedi bu zamana kadar, gelmez de. Kaç kişinin canına mâl oldular.
Allah razı olsun hocam cümlemize gerçekten öyle haklısınız dikkat etmek lazım

Plaka değil motorun koltuğunun altında şase no olacaktır oradan sorgulat Yamaha servisinde hasar kaydını vs. O motor adına parça sipariş edildiyse bile düşüyor diye hatırlıyorum.

Ondan sonra SMS servisi ile hasar kaydı, kaza durumu sorgula.

İyice kontrol et, her grenajı elinle oynat, yokla dişlerinde kırık var mı diye kontrol et. Far grenajları özellikle.

Motora bir de soğuk marş yap.

hocam o ilanda yazılan fiyat başka adama yazıyorum söylediği fiyat başka vazgeçtim ondan ama şöyle bir şey buldum 2018 model 23 bin de https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-cc-alacagim-icin-satiyorum-1282861065/detay/
Böyle bir motorun hiç bir bilgisinin yazmadığı ilanlar özensiz geliyor bana. Ben motorlarımı satarken a dan z ye kullandığım yağ markasına kadar yazıyorum arkadaş hiç bir bilgi vermemiş açıklamada. Özellikle attığınız motorda o dandirik saçma sapan manetler ve katlanır plaka var bunları göz önünde bulundurun nasıl bir kullanıcı olduğu belli oluyor o manetleri takan birisi motoru seven bakımlarını düzenli yapan birisi olamaz. Lastik sıfır diyor kaç model yazmıyor zincir yeni değişti diyor kaydı kuydu veya kaç km de değiştiği yazmıyor ilan tarihi 13 kasım yani o açıklamadaki hiç bir şey yeni değil artık 1 ay önce ilana girilmiş motor. Motor yeni yıkanmış ama zincir bakımını bile yapmamış arkadaş besbelli.

En önemlisi motora yüzyüze almaya giderken kafanızda ben motor almaya gidiyorum değil motora bakmaya gidiyorum demeniz lazım. Motoru zorla almıyorsunuz ufacık bir hatada bırakıp gidebilirsiniz kendinizi şartlamayın alıcam diye içinize sinmeyen makineye binmeyin.

Bana kalırsa eski kasa alma ABS'siz motor öldürür.

Öğrenciyim diyerek 250 binlik temiz yeni kasa ilanlarına pazarlık yap bütçeni zorla. Bu araç bir defa alınıyor.

Ben bu motoru 1-2 sene kullansam zaten şehir içi haftada 3-4 gün falan sürüyorum Max 38-40 bin km ye getirsem satarken zorluk çeker miyim bu konularda hiç bilgim yok da.

Bende de aynı 2023 R25 vardı siyah renk. Öğrenciyim günlük okula gidip geliyor, deli gibi geziyordum şehir içinden çıkmadım ama hiç ehliyetim yoktu 17 yaşında babam almıştı.

Motoru 1100 Km'de aldım, 10400Km'de kaza yapıp sattım. 1.5 yıl bende durdu motor. Çok bol sürdüm diyebilirim rahatça. Oradan hesap yapılabilir.

Son düzenleme:
Bana kalırsa eski kasa alma ABS'siz motor öldürür.

Öğrenciyim diyerek 250 binlik temiz yeni kasa ilanlarına pazarlık yap bütçeni zorla. Bu araç bir defa alınıyor.

Bende de aynı 2023 R25 vardı siyah renk. Öğrenciyim günlük okula gidip geliyor, deli gibi geziyordum şehir içinden çıkmadım ama hiç ehliyetim yoktu 17 yaşında babam almıştı.

Motoru 1100 Km'de aldım, 10400Km'de kaza yapıp sattım. 1.5 yıl bende durdu motor. Çok bol sürdüm diyebilirim rahatça. Oradan hesap yapılabilir.
çok teşekkür ederim hocam ilanlar için bir bakayım bunlara da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı