hebevnejs
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Alınır gayet. Tertemiz 14 model MT125'ler altın değerinde görülüp uzun süre götürüyor yaşına rağmen. 125 CC ile karşılaştırdım özellikle durumu anlayabilmen için. Bu diğerlerine nazaran yeni bir makine, km de düşük. Şunu da bil, motor ilanlardan gözüktüğü gibi olmaz çoğu zaman. Aynısını bizzat yaşadım, çiziksiz denilen motorun grenajı anahtarlıkla çizme savaşına dönmüş, meydan muharebesi gibi. Bu olur, motor yağmur altında bırakılmış olur vs. Paslanırsa da ayrı problem. Fotoğraflara aldanma onu demeye çalışıyorum. Onun harici net alacaksan eksper için de para ayır.
Ayrıca, plakayı en yakın Yamaha servisinde sorgulat. Cihazın geçmişi öğrenirsin, eksper kadar etkili olmasa da seni bilgi sahibi eder. Tanıdık falan varsa daha kolay hallolur.
Çok teşekkür ederim hocam umarım alırım kapılmazsa
Rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah. İstersen 50 CC sür, kazasız belasız sür. Ne olacağı belli olmuyor. İstediğin kadar dikkatli ol, araba sürücüsünün bir hatasına bakar sen tüm önlemleri alsan bile. Kafası atıp da arabaya binen şahsiyetlerden hayır gelmedi bu zamana kadar, gelmez de. Kaç kişinin canına mâl oldular.