R5 1600 AF 5700 XT sistem SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
RAM
16G DDR4 3000
SSD veya HDD modeli
Crucial P3 500G
Ekran kartı
XFX Radeon RX 5700 XT Thicc III
Anakart
Gigabyte A320M-S2H 1.1
İşlemci
R5 1600 AF
Selamlar, bilgisayarımı her zamanki gibi kullanırken önce Chrome'da ard arda STATUS_ACCESS_VIOLATION hatasıyla sayfa çöküşleri yaşadım. Ve sonrasında 1 dakika bile olmadan mavi ekran aldım. Analiz bilen biri bakabilirse çok sevinirim, nedenini anlamadım.

Link: 110625-22812-01.dmp

Son düzenleyen: Moderatör:
MemTest86 sonuçları temiz çıktı. Başka yapılacak bir stres testi vb. var mı?

Bir de geçen hafta rastgele bir BSOD daha oldu fakat daha dökümü kaydetmeden otomatik olarak yeniden başlattı. Hata kodunu bile göremedim.

MSI Afterburner'ı kaldırdım ayrıca. GPU işlemlerini Adrenalin üzerinden yapmaya başladım.

Merhaba hocam.

Bellekler sağlam çıkmış.
Diskin SMART verilerine tekrardan bir baktım, Reallocated Sector Count'un eşik yani Threshold değerine 36 demiş. SMART verilerinde Threshold değeri esas alınır.
CrystalDiskInfo okey demiş ama bir iki programla yine de bakmak istiyorum şahsen.

HD Tune indirerek "Health" menüsünü payalaşabilir misiniz? Bir de mümkünse disk testi yapalım yeniden.
Diski atlayıp geçmiş olabiliriz diye düşündüm bir an için.

Merhaba hocam.

Bellekler sağlam çıkmış.
Diskin SMART verilerine tekrardan bir baktım, Reallocated Sector Count'un eşik yani Threshold değerine 36 demiş. SMART verilerinde Threshold değeri esas alınır.
CrystalDiskInfo okey demiş ama bir iki programla yine de bakmak istiyorum şahsen.

HD Tune indirerek "Health" menüsünü payalaşabilir misiniz? Bir de mümkünse disk testi yapalım yeniden.
Diski atlayıp geçmiş olabiliriz diye düşündüm bir an için.
Hangi disk hocam? SSD olması imkansız diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı