ATS ile ETS 2 farkı nedir?

Zeki Kursat

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
312
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ilk önce sorum şu ki ATS (American Truck Simulator) Online var mı ETS 2 gibi? Bir de ATS mi sizce daha iyi ETS 2 mi farkları neler?
 
TruckersMP üzerinden ATS Online de oynayabiliyorsun fakat geçenlerde girdiğimde oyuncu sayısı baya düşüktü ETS'ye göre, şuan durum nasıl bilmiyorum. Singleplayer olarak ATS, Multiplayer olarak ETS öneririm.
 
ATS için online var evet.ATS'de Amerikan tırları ve Amerika haritası var ETS'de Avrupa tırları ve Avrupa haritası var.İkisinin de verdiği zevk güzel ancak ben ETS 2'yi tercih ederdim online'ı daha çok sarıyor.
 
Online aktifligi acisindan ETS ez Win.
 
Artı -1 Eksi
ATS, ABD'de geçiyor ve harita detayları açısından ETS 2'den daha iyi olduğu söylenebilir. ETS 2 ise avrupada geçer fakat tır çeşidi ve TruckersMP yoğunluğu olarak ATS'den daha iyidir. Üstelik ETS 2'nin orjinal haritasındaki şehirler güncellenip detaylandırılıyor, gelecek 1.47'de birkaç alman şehri örnektir.
 
ATS ABD şehrinde geçiyor, ETS Avrupa'da ATS tırları Amerikan tırları ETS Avrupa tırları, hangisi daha iyi diye sorarsan DLC açısından ETS daha avantajlı, tabii bu zevkinize kalmış sorunuzu cevaplamak için ben size bir soru sorayım Amerika mı Avrupa mı?

Dipnot: Online için alacak ve TruckersMP serverına girecekseniz her iki oyunda giriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı